Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, September 3, 2009

Balik Kampung





Setelah sekian lama aku akan balik ke KL.

hehe. dah sampai pon sebenarnya.

Best sgt2 the journey..

Banyak gambar n cerita yg nak di blog-kan.

Tunggu k???

Ni bagi preview sket..

hehehe



:: From Left - Reen, YanaMic, MiezaLem, BbFey n Jejariruncing ::








Bukan main lagi amik gambar. Macam la kite ni balik KL nek krete ni. Padahal masa ni Aireen yang baik hati nak hantar kami2 ni ke bus station Machang. Tapi kitorang over macam ape je.
Siap ngan pasang lagu raya kuat2 n nyanyi ramai2. Best sangat. Tapi yang tak bestnya Yana xbalik skali ngan kami. dia tiket malam. So dia teman kitorang sampai luar je. then Reen g hantar dia kat umah sewa kakaknya.




:: Yana dah xde ='( ::

Now off too Machang we go. Thanks Aireen~!!

2 comments:

mieza yezza said...

thanx 2 aireen cuz anta kte org g machang...kalo x abis duit kt tenggiling jer..(sorry pakcik2 sklaian)..huhu...
best la blk arie 2 cuz kak ya asyik kene kaco je..hehe...(jgn mrh yerk)..
tp lagi best kalo yana ade msti gempak giler...
luv u allzzz....=)

lily lyana said...

besnye korg.....
kite da xkeruan da pas korg anta kite kt uma sewe akk kite ritu..

rndu kokyah damn much!!!

Blog Widget by LinkWithin