Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 16, 2011

Sedondon ke sedongdong?



korang suka tak pakai barangan sedondon dengan pasangan korang? baju sedondon ke.. atau barang2 lain..suka tak?

as for me ngn my incik apex baju tu banyak la jugak yang sedondon tp dulu rajin gak pakai.asal nak keluar je nak pakai baju yg lebih krg sama warna or patern. baju couple pon ada. barang2 lak sekarang nak sedondon aje..



hp walau berlainan model, colour cover pon nak sedondon. shocking pink gituww! jgn xtau cik apex kite suka warna pink. hehe



his and my car keys pon keychain nak sama..


korang lak cmne??

cer citeee cerr citee cerr citeerr...



P/s: vote la setiap hari yer.. :)click kat link bawah ni..
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=100511184813616



43 Surat Layang:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

ye ke apek suka pink ahaks, akak dah kawen ni yg sedondong tu kureng le kit, ms bercinta je lelebih hehehe

Cik Eka said...

hehehe...dulu mmg suka same warna.skang nikalau kaler2 yg putih,hitam biru dia nak la sama..eka suka pink..dia tak suka lak..hahaha

mizzkechique said...

my BF xsuke dibayangi warna sedondon.. huhuhu..kijam!!

miss frog said...

comellah.....suka...hik3x

adila rozali said...

salam...
kak elia
nk tnya sikit leh?
akk,kita mmg leh apply utk buat degree trus ek kalau kita cmerlang dlm diploma for 3 sem??
mcm akk dulu laa...boleh tlg explain??

J.M.R said...

kalo orang teganung, memg 'sedongdong' le..so far, takde lg brg kami sedondon..pakai rembat je mana yg nak guna...hehehehhe

echa rahman said...

sgt sweet anda bedue!!!sehati sejiwa tau..hehehehe..KFCM muka legend hati pink..hehehehe

NUR ASFARENA KAIRUDIN said...

sweet la mia dgn kak elia.. ;) jelz gitu.. nanti erin nak macam nie jugak la dgna bf erin..hehehe

hidayah sapidih said...

comelnye korang :) sweet sangat

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

itu namanya sehati sejiwa =)

Nzyrahun said...

COMELNYEEEE koranggg 8DDD

Atiqah Rzk said...

sweetnyeeeeeeeee :)

eiyzniey said...

wawawa..pinky3!

Zabedah Wahab said...

comel :DD

Budak Giler Cadbury said...

saya takde bf jd takde la ==' sweet kapel la sis niyh heee

zuwaidah said...

kalau boleh memang nak sedondon, lebih2 lagi hari raya. yg lain tu ikut taste masing2 lah.

noramira ahmad kamal said...

waaaaa sweet plak. susah ouh nak jumpa bf yang sanggup pakai yang sedondon ngan gf nye. huhu..

Aimi Dayana Bahari said...

alolo sweet nye ade brg couple2 ni. =)

...:i'm ezza haniza:.... said...

sweet lahhhh both of u....

kalau my bf tu mmg rimas nak sama2..hadoiiii

hahaha

Wanita Mutalib said...

ala...takde yang sedondon..kena cari la pas ni hee..

NOOR FATIN said...

pakwe saya xsuka pink. mmg xleh sedondon =,=

eyezaIzar said...

hohohooo.. best nya Elia.. husband sy,asal sy nk sedondon je..dia xnak! shocking pink mmg jauh skali laa.. tp kumpulan Jambu Maharaja Lawak minat.. hehehe...

rajin2 blog walking la kt blog sy...
http://thebinipolischerita.blogspot.com/

Inche Vampire said...

takde sapa2. haha.

nazri proshopbowler said...

comelnnye keychain..hehe.. mana dpt?

Farah Suraya said...

sme la kte .suraya pun suka jugak kadang2 keluar jalan2 pakai bju couple dengan pakwe haha .nampak sweet gitu .kalau x kan ,mesti orang tnye adik beradik ke ?xsudah2 n soalan tu .slalu sgt org ckp muka suraya and bf suraya same :D

Putra Akyro said...

Salam Kak Elia..sweet la Kak Elia n Abg Apex=)
Sweet Couple~_<
I will suport ur blog jejariruncing ni sampai mati..(wahh class 2)hehehe..
Good luck 4 Digi Blogger of the year k..Saya vote setiap hari xpernah mis..k Kak Elia take care..

ShashaCatering said...

Bagus ni. Sedondon tu tandanya sayang. Betul ke? ;)

hanis-anati said...

bju kapel..suke...sbb sy x pkai bju baby t jd bwat bju kapel sndri..bli baju t tok die..bli blouse plain same kaler dgn tshirt die..sbb ble wkil u die pkai jersey no 14..sy bli kain len n jht no 14 kt blkg bju die..pastu jhit no 14 kecik dkt bhgn bwh dpn bju sy..sbb klo ltk blkg pkai tdg x nmpk..hihi..tadaa~ jd bju kapel...

Kimmy Kazuma said...

hehe cumel je..

ReenAppLe said...

honestly...tak suka sangat sedondon dengan psangan... benda nie atas pendapat memasing...

Noi C.Azleah said...

Wow. Elia guna BB apa tu? BB Apex tu mmg sy kenal sgt. Hihihi. Sama lak BB me ngan BB Apex. Sedondon lak rasa. Wakaka. Tp BB torch ni agak leceh gak la. Hurmm.

soooooour said...

Dpt yg hati sama pn cukuplah...hahahaha..(gaya bercakap org xde awek)..=p

CikanoT said...

hehe comel..rasernyer mmg semua couple2 akan wat cmtu kot...

bee2312 said...

akak tak byk sgt yg sedondon nya dgn en suami..tp baju sehelai dua tu adalah...jeans, baju polo. barang2 tu tak ada kot...cuma teringin nk beli cincin sedondon jer..hhehehe

MAI a.k.a WAWA said...

wahh..so sweet.. ;)

Hazlin's said...

Awww sweet gitewww sedondong . elia , follow my blog :) thnks .
http://leenluvmusic.blogspot.com

OnE_nIeZuKa said...

kalu sya...
kami sedondon pakai inai kat jari kelinking..pelik kn..tp xtau la npe..haha

Pyka Rahmat said...

err kelantan ke final. tahniah. tibatiba#

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

haaa..comel je korang neh..
well, fie lak lain..fie xbape suke nk brg same2 n couple neh..tp bf fie lak yg suke..setiap kali kuar mesti tanya pakai baju warna apa supaya dia leh pakai baju warna sama gak.. then bila kuar mesti tanya "bila kita nak g beli baju couple ek?"
macam dia lak pompuan n me lelaki.. -_-"

Nizam Ijam said...

hehe... nak menyelit kat sini boleh??hihuu

http://www.nizamijam.co.cc/

EZAN IDMA said...

cute nye.... follow u :)

Cahaya Qaseh said...

1stly, nice blog.. t'susun.. ok,i pun ade brg sepasang.. strik pink gak.. couple jam.. n guest what?? die yg beli n hadiahkan jam tu mase bday i baru2 ni.. means,die yg minat pink?? xoxooo... anyway,i xminat pink.. bile tanye nape beli pink? die jwb, da de kaler pink je.. huhh... n ni adalah brg pertama yg we ols ade sepasang after 2years n 6 month++.. hehee... conrate to u guys 4 "tunang".. hopefully kekal sampai dlm syurga.. amin.. too MIA, keep it up... >_<

Mizz Dayana said...

sweettttttttttt. :)

Blog Widget by LinkWithin