Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 5, 2011

Spring Cleaning and Contest

Salam semua!!

How is your day?

what are you planning on doing today?

shopping? sleeping? jogging? or just blogging?

as for me, i decided to do spring cleaning..

apa itu spring cleaning? amboi Elia, kekwat noh hang nak skeaping london ni..




cakap je la nak bergotong royong membersihkan rumah.. tapi takleh panggil gotong royong sebab saya sorang je yang nak buat ni. almaklumlah sekarang ni xde siapa kat rumah..

haa.. kalau korang nak tahu elia ni suka mengemas atau spring cleaning ni bila tak ada orang. contoh macam sekarang ni atau masa kat hostel lak, bila roomate semua tak ada kat bilik. taktau la kenapa.. maybe sebab senang sikit nak mengemas kot. rimas bila ada orang ni..


harini elia nak buat OPS JAMBAN dan OPS BILIK.. hehehe.. macam Operasi Bersepadu Polis lak.. padahal "Operasi Pabila Sorang2".. So, ok la.. nak start dah operasi ni.. kalau asyik blogging je bila nak habis?hehehe


Pasal CONTEST lak, harini rasa macam nak buat contest lak.. sebab contest yg sebelum ni mendapat sambutan yang menggalakkan. so rasa nak buat lagi contest yang pastinya akan menaikkan trafik blog anda kalau anda join.. plus contest kalini ada kaitan dengan plan gathering yang anda tunggu2 selama ni.. so jangan lepaskan peluang keemasan ni tau!!

15 Surat Layang:

Admiral Hafiz said...

hehe
byknye contest blog ni
bagus2...

Entri Terkini: Penggemar Barangan Apple & Peminat DSLR pasti sukakan ini!

miss ryrinn _ angin said...

waaaa . nak joinn !! :))

zuwaidah said...

rajinnya spring cleaning sorang2....meh ler rumah kak zu, tolong spring cleaning kat rumah kak zu pulak hehhehehehehe

cik fza said...

kak Elia buat contest malam nanti tau. :)
rajinnya.

Ekin_Alia MySara said...

hye..first time komen ni selama ni dok jadi silent reader je...


so nk komen tengah menantikan contest dri jejariruncing..excited..

cikcleopatra said...

copek buek!

sue perbs.. said...

same dngn la... rase lgi bsmngt kemas rumah bile sorg2.. pastu pasang lagu... hehe.. rajin cik elia ni..

cik yaya said...

salam elia..
selamat berspring cleaning..
err bila c0ntest 2??lambatnya

Buncit Saja said...

untunglah abe KFCM . Love to read ur blog :D

nurul iman zainudin said...

ops la sgt ...heheh

NOOR FATIN said...

nak join! mintak2 la sempat. eheh

nana_picanto83 said...

wah tak sabaq nk join contest elia... dulu tak dapat join sbb time tue baru bjinak2 blogging... huhuhu

Cik Maya said...

cepat2 lah yer ;) tak sbar dh niee, :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

auntie nak join jugak boleh kekekeke

ShashaCatering said...

Selamat berspring cleaning & jangan lupa contest ;)

Blog Widget by LinkWithin