Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, October 25, 2011

jantan kejam

OK saya baru baca kisah ni. dari blog kak giema. Serius tragis.

Selalu kan kita dengar kisah rogol-bunuh ni. Memang dah biasa.

Tapi tahukah anda kejadian ini berlaku dari dulu lagi?

Ia berlaku di Jepun pada tahun 1988.
Masa tu saya pn xlahir lg. Berapa pula umur kawan kawan ye?

Watak utama adalah Junko Faruta yang berusia 17 tahun.

Watak watak setan adalah seramai 4 orang.
Yuzuru Ogura (tukar nama jadi Jo Kamisaku)
Hiroshi Miyano
Nobuharu Minato
Yasushi Watanabe

Baca kronologi dia.



DAY 1: November 22, 1988:
Kidnapped
Kept captive in house, and posed as one of boy's girlfriend
Raped (over 400 times in total)
Forced to call her parents and tell them she had run away
Starved and malnutritioned
Fed cockroaches to eat and urine to drink
Forced to masturbate
Forced to strip in front of others
Burned with cigarette lighters
Foreign objects inserted into her vagina/anus

DAY 11: December 1, 1988:
beat up countless times
Face held against concrete ground and jumped on
Hands tied to ceiling and body used as a punching bag
Nose filled with so much blood that she can only breath through

her mouth
Dumbbells dropped onto her stomach
Vomited when tried to drink water (her stomach couldn't accept it)
Tried to escape and punished by cigarette burning on arms
Flammable liquid poured on her feet and legs, then lit on fire
Bottle inserted into her anus, causing injury

DAY 20: December10, 1989:
Unable to walk properly due to severe leg burns
Beat with bamboo sticks
Fireworks inserted into anus and lit
Hands smashed by weights and fingernails cracked
Beaten with golf club
Cigarettes inserted into vagina
Beaten with iron rods repeatedly
Winter; forced outside to sleep in balcony
Skewers of grilled chicken inserted into her vagina and anus, causing bleeding

DAY 30:
Hot wax dripped onto face
Eyelids burned by cigarette lighter
Stabbed with sewing needles in chest area
Left nipple cut and destroyed with pliers
Hot light bulb inserted into her vagina
Heavy bleeding from vagina due to scissors insertion
Unable to urinate properly
Injuries were so severe that it took over an hour for her to
crawl downstairs and use the bathroom
Eardrums severely damaged
Extreme reduced brain size

DAY 40:
Begged her torturers to "kill her and get it over with"

January 1, 1989:
Junko greets the New Years Day alone
Body mutilated
Unable to move from the ground
DAY 44: January 4, 1989:
After losing a game of majong, the four beat her with an iron barbell, poured lighter fluid on her legs, arms, face and stomach, and set her on fire.


She had been raped over an estimated 1000 times in total.
tumblr_l9pumj9Aka1qamdslo1_500.jpg



Gila babas kejam kan?

Mak dia kan bila dengar detail cara cara dia kena bunuh
tu sampai pengsan pengsan.
Siap kena undergo psychiatric treatment. Kesian weh :(

Yang xleh blah jantan setan tu dipenjarakan 5-10 tahun SAHAJA.
Tak tahu la aku kalau law kat Jepun tu macam gitu ke kan.
Tapi kalau ikut lojik akal dan otak manusia yang munasabah takkan la macam ni hukuman kau bagi.

Rogol, seksa dan bunuh dengan kejam selama 44 hari kot.
Gila tak setimpal. Gaya bukti macam kukuh.

Yang kena hukum pun encik Jo Kamisaku sahaja. Dia punya leader.
Itu pun 10 tahun.
Yang lagi tiga ketul bebas macam tu je.
Sebab dorang considered as juvana. Bawah umur.
Dorang punya hukuman ditukar kepada
'committing bodily injury that resulted in death',
rather than murder.Pergh boleh kan macam tu.

Adil ke tak?
Setan betul.

haaa.. kalau korang ada kuasa, apa agaknya tindakan yang sewajarnya
dikenakan untuk setan 4 ekor ni ek?? hmm.. lets get creative ppl ;p

43 Surat Layang:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ARGH!! TAK SANGGUP NAK BACE LAGI..KEJAM GILERRR...

nuraitul said...

tue nama nya gila tue..tak betul..tapi kat sne, mmg cm teruk la..nape ek..??huhuhu..girls..ati2 la..jgn la smpi budaya kt sne smpi kt snie..

Si Rabun said...

wow! kejam gila seyh! kesian girl itu

ecadwinkyasha said...

kejam gila!.kalau ada kejadian camne dkt Malaysia,..jangan la hukum gantung je,biar bagi pesalah tu rasa apa yg girl tu rasa.

matahari said...

memang kejam n x setimpal...
maybe mmg dh law diorang cm 2
kesian kt pompn 2
kalo la sy de kuasa mau je hukum gantung setan b4 tu! eeee ;(

hanabunga said...

Eeee kejamnyaaaaaaaa! =.=

** sHa ** said...

sadis sungguh....

btw to elia..maaf la kalau terasa...
saya ada baca pada pages USTAZ IDRUS
berkaitan ade seorg pembaca bertanya pd ustaz..tentap UCAPAN R.I.P seperti yg elia sebutkan di atas tu...cuba elia g kat link ni....smoga elia faham..
http://www.facebook.com/Ustaz.Azhar.Idrus.Original/posts/284889958195725

LiNaZ said...

gile teruk kot..nak termuntah dok bayang..arghhh..stress... ;(

Zue Rie Atie said...

manusia yang kejam sesangat.... eee...

B33HA LoV4to said...

aaaaah! setan! setan! dasar jantan tak guna! family dia tak perjuangkan apa2 ke..adoy! tekanan baca

Murni said...

sy pun ada tulis entri pasal ni, tapi xtulis detail apa seksaan dia. cuma membebel gitu je.
Sy dgr lagu 'Pray', grup korea Sunny Hill nyanyi, dgr lagu tu pastu cari lirik dia, n then tjumpa komen kat Youtube cakap, lagu ni mengingatkan dia tentang Junko Furuta. sy pun pi la cari pastu baca ceta dia, tgk gmbar dia, tmbh2 lagi smbil dgr lagu tu...leleh trus. huhu~ gila kejam diorang. hkuman xstimpal lngsung. patut bunuh je on the spot, xpun pnjra seumur hdup, biar dia xkcau org lain dah. kn? stuju x?

Nalisa Syahira said...

fuhhh , gila habis .

anaMuslimah said...

hurmm..da lame bace sal ni...tapi tak sanggup nak share dalam blog....nak baca pun perenggan pertama je sanggup....kejam, sadis, dahsyat....taktau nak kata apa....binatang pn takkan wat camni...lbih iblis dr iblis!

anaMuslimah said...

hurmm..da lame bace sal ni...tapi tak sanggup nak share dalam blog....nak baca pun perenggan pertama je sanggup....kejam, sadis, dahsyat....taktau nak kata apa....binatang pn takkan wat camni...lbih iblis dr iblis!

عائشة إبراهيم said...

masyallah.. kejammnyee. macam nak maki. kalau ada kuasa. mmg ke lubang cacing la aku cari. bawak anggota polis. CSI bagai. tembak mampus.semua kena mati. kita bako je !

aku~ said...

gila !

RisYa AieYnA said...

takut gilerrr
aty2 pada kaum hawa

NAnisF said...

memang teruk sangat seksaan dia. tak sanggup nak baca tapi nak baca jugak. terasa macam jadi dekat diri sendiri bila baca tu.

Farah said...

omaigod. memang sangay ngeri. Takot la kalau jadi kat sini..

Myiesha said...

jahatnye..kenapala setan - setan tu tak mampos je...

ahsfantasy24 said...

Boleh sakit jiwa kalaw baca
dan baca lagi.. sakit hati ~~


Eh?:
1. Aku tak rela dia buat kau macam sampah.
2. Memang sakit bila terpaksa melepaskan kamu pergi.

bonggogurl said...

kejam...pernah bace ttg nie...sian kan...foollooww u..hye!

cik kedondong said...

tu pasal la masa pendudukan, diorang tak kesah bertindah kejam dengan penduduk Malaya kot?

tak semua japanese macam tu, tp hukuman 10 years???
kalau kat sini xtau la..

gilaweb said...

another lunatic human yang xsepatutnya hidup di dunia nih!

-eL3na,MY- said...

kejam nyer....

Lily Suhaili said...

Kejam sangat sangat sangat (!)
Huhh !
Tak berperikemanusiaan langsung !

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

mmg tahu crita nih since linda kecik2 dulu, mak suruh jaga diri, dan kaitan dgn cerita ini..ini adalah antara penyiksaan sblm pembunuhan terkejam... kesian mangsa dan keluarga, tak dapat pembelaan sewajarnya..

norazrinna basri said...

nauzubilah..tak sanggup rasanya nak baca..sedih sangat..macam2 penderaan dan penderitaan yg dilakukan kepada budak pompuan tu..sakit tol hati ni..nak je aku p bunuh semua jantan2 sial 2..bapak giler kejam xde perasaan langsung ke bile pompuan 2 menangis n merayu..haramjadah betul..

ain dzaya said...

nie takut nak kua umah..jumpa member2 laki nie..sobsob..takut!!

nO iMmOrtaL said...

mohon shareye :D
tQ

cik nur said...

balasan allah tuh tahu la dia
tapi mmg kesian gila tak sanggup nak baca apa yang dia kena apa ntah lagi menanggung nya

Um!3 4n!$ said...

cmne je durng boleh sanggup buat pd manusia mcm tu kan? durng tu tahap apa je

combiemohtar said...

giller kejam.hukuman x setimpal :(

Nurul said...

potong anu dia sekor2 lepastu bagi diorang golek2 dekat api .oh sebelum potong anu tu bagi kepit dengan playa dulu agh tension btl lah wujud org mcm ni :|

✿ Haziqah Mahmud ✿ said...

Jahat kan...lagipun kt sana memang hukuman bagi perogol penjara je...tk mcm kita...sebat ngan gantung...

Zayani said...

pergh.~ mmg bengang gile kot.
kalo kite ni bt law la kan, kite akan guna hukum hudud je, tak kisah la bukan islam pon.
papepon, biar tuhan je balas balik perbuatan die ni. mintak dijauhkan lah.

Orked_Ungu said...

sial nya lelaki kejam cam ni...pening2 kepala aku baca..kalau aku memang aku dah tetak "anu" depa sorang2 pas tu aku buat camna depa buat kat pmpuan tu huhuhu

Hafifi Borhan El Said said...

kejapnyeeeeeeeeeeee.............aduh even i lelaki...tp i dpt bayangkan kesakitan tu if the women has been like that...too much ever n everrr............grrrrrrrrrrr * tibe2 emo~

leeya said...

DAMNNN lame kut die seksa..bile bace sayu+geram=sakit hati..mmg shit lau die kene penjara 10 tahun jew! aduhhh kesian sgt lah

Lina said...

ya Allah itu bukan manusia tp syaitan...nak ckp mcm binatang tp binatang pun x mcm tu...syaitan2 tu patut dihukum spt yg diorang buat pd mangsa

Musika Zul said...

terlalu kejam tp nak buat camne..kita hanya dpt mgambil iktibar dari kisah di atas n elakkan perkara tersebut dari berlaku...mungkin kita tak sedar bahawa byk lg kisah yg terlalu kejam sperti kisah tu di muka bumi ni tanpa kita sedari...hanya doa dpt kita iringi utk muslimin muslimat agar sntiasa berada di dalam lindungan Ilahi....insha Allah...

Musika Zul said...

terlalu kejam tapi nak buat camne...kita hanya mampu mgambil iktibar dari kisah di atas n elakkan agar perkara mcm tu tak berlaku di sekeliling kita...mungkin byk lagi kisah2 kejam mcm ni brlaku kt muka bumi ni...hanya Allah Maha Mengetahui & Maha Adil...hanya doa kita je yg dpt iringi muslimin muslimat agar sntiasa berada di dalam lindungan Nya...insha Allah...

Ija Gegirl said...

this is outrageously cruel kan? syaitan bertopengkan manusia. ija ade tgk lakonan semula kes nih and tak berani tengok sampai habis. because it's too much. memang dahsyat. oh did you know? one visual kei band (japanese band) buat tribute song for junko. lagu dia memang menyentap. if nak dengar, just search kat youtube » the gazette - taion. ija suka sangat lagu tu sebab memang tersangatlah menyentuh.
huhu~ selama nih ija jadik silent reader jek kat blog elia. but this topik makes a call on me to comment. tak pe kan? anyways, ija harap kat malaysia takkan terjadik perkara macam nih.

Blog Widget by LinkWithin