Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, March 15, 2012

Bila teruja jumpa blogger famous amos inilah jadinya



Teruja memang teruja bila dapat jumpa blogger-blogger yang famous lagi ngetop dan gorjes. bukan senang nak dapat jumpa diorang ni serentak. rasa bertuah sangat-sangat sebab dipilih oleh Nuffnang untuk join event launching hp LG Prada haritu. semua blogger-blogger bertaraf otai yang hadir cukup membuat kejakunan kak jejar ni hampir terserlah. hampir.. not yet..but close.


Dapat pula yang jenis stock typical pompuan ni..

pantang dihalakan lensa camera. cukup la sorang je sound ;

"korang..korang.. jom amik gambar!"




Macam macam ghupe..



macam macam ghayee..



macam iklan Darlie pon ada.. hheee ;D








Dari kiri: Nisa Kay, Red Mummy, Farah(Nuffies), ME, Erin, Yuyu Zulaikha, Wawa Tasliman, Cik Epal





Special thanks to Wawa for the pictures



Tak lupa juga utk Cikepal kite ;)


Paling tak dapat Elia lupakan bila for the first time dapat jumpa yang idol in the world of blogging.. bukan empunya diri je ada. mummy dia skali pon ada. haruslah saya tak lepaskan peluang bergambar ngan this hot mama ni yang juga seorang blogger.




Auntie Nani yang sizzling hot regardless of her age..





It was like a dream came true la dapat jumpa my favourite blogger, Hanis Zalikha that night. paling tak dapat dilupakan the fact that she recognize me! at first i was so nervous to came up to her and say hi but kalau bukan sekarang ntah bila lagi la dapat jumpa kan. So i pon memberanikan diri walk to her seat (e'eeh..mcm lessy lak aku ni ;p)..



jantung dup dap dup dap, otak dah set nak cakap apa ni.. dah set dah nak cakap "Hye Hanis, I'm ....."

belum sempat buka mulut.. Hanis look at me and say "heyy... Elia!! its so good to see you. how r u"

OMG (Oh-Mak-Gayah), hanis kenal den?!.. " hye!! I'm so glad i could finally see you in person. would u mind kite tak picture same tak?"

"hey..hey.. of coz! come 'er.."


hambik kau.. hanis peluk aku.. kau hado? hehe.. sila lempang saya laju2 -_-"

Hanis ni memang ramah la in person. borak dengan dia macam dah kenal 10 tahun. dah la cun gile. memang natural beauty la this girl. untung bf dia.. ehem..ehem.. yang tengah tunggu dia kat Bangsar malam tu tu ;p

Memang seronok la event LG Prada Celcom malam tu.

for those who were wondering what I wore that night..



Makeup gorgeousku by Marliy Kama

Baju/Jubah koleksi peribadi by Online Hijab


Rantai Butterfly by Closets of Amy Amy

Purple Pump Heels : Koleksi peribadi


Shimmering Grey Pouch by My Worth Buying Shoppe

Zayna Maharani Hijab by OnlineHijab (OHB)

Jutaan Terima Kasih pada para penaja ai malam tu. toceh toceh. semua memang terbaek!


Tudung/hijjab dari OHB ni memang boleh dikatakan semuanya sangat sedap dan selesa dipakai. nak pakai for everyday use pon ok. semua fabrik dia lembut dan tak menyakitkan. selesa je pakai gi kelas or attending events.



Ni tudung Inas Instant Casual Hijab ni memang selesa dipakai untuk bersukan mahupun for everyday-use


Even Diana Amir pon pakai tudung OHB ni tau ;)



Sekarang ni musim exam final memang saya pakai hijjab dari OHB ni je untuk ke library. senang dan bergaya. biarlah muka tak bergaya pon sebab tumbuh jejer bila stress study tak hengat ;p


31 Surat Layang:

ibh said...

Bestnyaaa. . Elia pun setanding mereka jg apa. Blogger popular jg. . (^_^)

hani apandi said...

hai elia!

untunglah dapat jumpa ngan hanis zalikha! kta pun wish 1 day dpt jumpa die hehe..

elia masih buat dip lagi ke? bla habis?

hazanis said...

huhu.....retis..=)

KuNanGKuNanG said...

wah meriahnye....:)

~AmyLiana86~ said...

bertuahnye dpt jupe blogger2 femes..elia pun femes jugak..top 5 tu..hehe

laskar pelangi said...

elia:)
cantik sangatt :)

goodluck for final exam:))

Sumandak Kinabalu said...

bestnya! untung dapat jumpa bloger2 ternama malaysia, untung sebab dapat sponsor mekap dan baju/tudung.. what a great life you have, elia..

Regards,
Myra =)

Mysara Ab Rahman said...

hye sis!
ala..sis pn pe kurangnyer..fames cm they all gk..:)

dhia adawiyah said...

Wahhh ... !! bestnyer ! bestnyer !! .. siapa yang dapat jumpa Kak Elia pun untung juga .. hihi ..

NadyaBubble said...

Yang lain tu rasanya dah pernah jumpa. Kak yuyu & Kak Elia je belum jumpe :)

Fazreen Misbae said...

Hanis mmg peramah..sy pun penah jumpe dia..dpt jumpe skali pun cukup la..huhu... :)

Nur Emilya said...

wah bestnya dpt jumpa blogger feymes!! kak elia pon apa kurangnya meh ^^

Rara Nasiha said...

bestnya dapat jumpa hanis zalikha. :)

ReeneeRaaid said...

you're truly gorgeous person just like other famous bloggers :)

nice to know you

Dalia said...

wahhh seronoknya... lebih2 lagi dapat jumpa hanis... rasanya akak pun kalau dapat jumpa Elia mesti syok sama macam Elia dapat jumpa Hanis... ;)

Nuroll said...

auw...elia dh fofular now...;)! Just be yourself ok...mmg silaplah kalau org kata u fofular sbb 'org tu'.... meletop!!!

F.A.R.A.H. deeb said...

wauuu ku x pernah pun jumpak sahabat2 blogger huhuuu... Jemput singgah my latest entry: Lelong! Lelong!

ecah... said...

wa ... best lah jadi kak elia ... kak elia pon ngetop juge ...

misshannajr said...

wah! sonok giler la kalau dapat jumpa depa2 ni..tp berani ker hoho segan kot..

Hyp3R said...

ado hikmah ergh disebalik po terjadi..mkin cntik da ko..blog pon da ramai org polo..sajo singgah..lamo xusya blog.. ><

POSH76 said...

glam u!!!

a m a n i n a said...

yg kecik tu yuyu ae...

Eza Boom Boom said...

kak elia cantiikkk! :)

che'pi said...

wahhh... semua vogue vogue...

Fid"s said...

nice event...
seronokla ye dapat jumpa blogger lain..

Sha said...

sha tak dpt invitation celcom ni, dpt invitation dari maxis event dgn nuffnang je hari tu..hehehe

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

auwwww!!!
akak glam malam tu..
untungnye dapat jumpe blogger femez..
:)
akak pun femez jugak ape..
kalau kita dapat jumpa akak..
impian jadi kenyataan ^__^

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

auwwww!!!
akak glam malam tu..
untungnye dapat jumpe blogger femez..
:)
akak pun femez jugak ape..
kalau kita dapat jumpa akak..
impian jadi kenyataan ^__^

Miszz Miza said...

comel la tudung2 ni semua.

Masya said...

seronokknya dapat jumpe blogger² hebat²....

Putri Naja Alyaa said...

Waaa best laa dapat jumpa Miss Hanis Zalikha ! Kalau saya, saya nak sangat2 jumpa Kak Maria Elena Zarul & Kak Fatin Liyana !! :')

Blog Widget by LinkWithin