Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, March 12, 2012

Celcom, LG, and Prada is the PERFECT Match!


ini sticky post entry. sampai 13 Mac. do scroll down for new entries.



My first night with Prada, Celcom and LG?

woww..

sounds luxurious right?

but what is it all about?

Haaa.. Elia memang suka bab bab saspender ni.. opss.. saspen.. saspen..






actually this is about last Friday. i was invited to my first ever Nuffnang event which was a lauching of the PRADA Phone 3.0 by LG which is powered of cause by the largest and widest network coverage - CELCOM.





Masa mula-mula diorang ni cakap pasal LG PRADA 3.0 phone ni i was curious to find out camne lah ghupenye henpon ni. sure canggih dan elegan. dah nama pon PRADA. Product yang well known and established kot!

So sampai-sampai terus kitorang tercari-cari mana model hp tu.



Taaadaaa... lawa kan? memang elegen dan stylish la smartphone ni. kena pula dengan line Celcom yang menawarkan coverage network yang luas dan stable plus value-for-money packages. Seperti smartphones yang lain hp ni menawarkan perkhidmatan video, voice, email, music, surfing and multi-media messaging.



Me and Nisa Kay nak 2(dua) henpon ni boleh? ;p




:: The surrounding of the event ::



*sesi berangan kami memiliki hp LG PRADA 3.0 ni.



LG Prada Phone 3.0 menggabungkan teknologi inovasi LG dengan 4.3 inci dan 800-nit screen, the brightest and the biggest screen! pastu henpon ni juga mempunyai touch screen yang glossy di depan dan signature PRADA dengan Saffiano Pattern dibelakangnya. ia dengan warna "Classic Black".


its back view






Other features of this gorgeous phone :

LG Prada
- 8.55mm depth
- min 1.0 GHz 2-core/2-channel architecture
- 2-band Wi-Fi for High-Speed surfing
- especially created user-interface featuring a unique black,grey and white menu and icons.
- 8 MP camera
- up to 8 GB user memory
- users will have access to a full line of PRADA Phone accessories. (PRADA Branded cradle, Bluetooth earset, stylish pouches etc.)



Operating Systems:
- Android ginger-bread battery 1540 mAh




Sumpah best kan henpon ni? kami antara manusia-manusia terawal melihat dan memegang hp ni mulalah jakun dan couldn't take our hands off this stunning smartphone!






Lepas selesai sesi launching, kami dijemput menjamu selera dengan juadah yang heaven! sodap!



tengoklah dessert dia!



Makanan yang dihidangkan..





Kami dapat air CELCOM. huhu saje buat nama sendiri. padahal tu air cocktail lemon blue


Seronok berada kat event ni sebab dapat jumpa and spent time with the famous bloggers. semua nama-nama besar dalam dunia blogging ni. memang seronoklah! diorang ni semua best dan ramah!



Among the bloggers yang hadir:- Redmummy, Nisa Kay, Yuyu Zulaikha, Hanis Zalikha dan mak dia - Aunt Nani, Cik Epal dan Wawa Tasliman.






Comel je si kecik Yuyu ni kan?






Merenung nasib.. kan best kalau aku dapat henpon LG Prada ni?!



Malam tu diorang buat contest tau. sape yang posing paling best boleh dapat hp LG PRADA ni. diorang give away 2 henpon kot malam tu! semua yang datang diminta bergambar dengan model hanpon baru PRADA LG ni . pose paling menarik dapatlah henpon gojes ni. nak tengok pemenangnya?








Sumpah jeles dengan mereka berdua ni.

waaa T_T



Nak tengok camne saya pose yang buat saya TAK menang tu?




memang tak kreatif langsung kan? *tunduk*



memandangkan kite langsung tak menang handfon ni, pekata kite beli sendiri daripada Celcom? layari http://www.celcom.com.my/smartphones/ untuk maklumat lanjut dan pelan-pelannya.

celcom plan


Cepat dapatkan telefon bimbit pintar LG Prada dari Celcom ini! 100 pembeli pertama di outlet Blue Cube yang terpilih, akan mendapat LG Bluetooth yang eksklusif! Jadi jangan lupa lawati http://www.celcom.com.my/smartphones/ untuk maklumat lanjut mengenai LG Prada dan pelan di atas.



*this is a sponsored post*



14 comments:

Nyamuk Terbang said...

best nya dpt join

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

yuyu Zulaikha said...

wuuuuu T__T lama tauu yuyu tunggu pic yuyu dengan elia!!!!

Nisa Kay said...

wahh banyok gilorr muka den dalam enrty ni. hakhakk malu denn :p

Princess Feyqa said...

td jln2 kt bupyeoung mall korea dh keluar dh hp prada ni.. mmg best jee pgg!

[DnaZz] said...

elia, for of all: your makeup sangat lawa!like!!!!

second: prada LG ni nampak macam samsung S II? betulkah?

Fid"s said...

nice even hehe

n-ya said...

bestnya dpt pgg fon tu...mmg superb la

suzie rahman said...

SALAM ELIA....hihi mmg terbaekk fone tu kn.

Sis-Lin said...

Waaaa bestnyaa kalau dpt juga 1 kann...harga pun sama lbh kurang gak dgn android lain2 ek..

Lg seronok tu dpt join, jumpa plak dgn Yuyu tu..kecik aje orgnya ye..hehehhee

shark said...

isk isk isk
brand prada pn dh kuarkn handset..
lpas ni apa plak yer:)

Kamsiah said...

salam..
hai bila la en hubby nak bermurah hati...kut2 nak suprisekan bini...:)

Fid"s said...

saya ada kelemahan.
Bila senyum bila angkat call x bleh..
sebab rasa mcm nak tercekik tertelan hphone haha
gurau je

heraida said...

mekap elia tebal la kat sini. mekap sendiri ek

Blog Widget by LinkWithin