Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, March 31, 2012

Di Kelantan buat sekian kali

tengah hari tadi alhamdulillah saya dah selamat menjawab kertas terakhir (atau menurut ah chai atau johan, last payyyper)peperiksaan..

maka insyallah berakhirlah pengajian saya selama 6 semester dan 3 tahun menuntut di uitm machang, kelantan.

abah, mama and hana datang dari kl. kul 12 setengah camtu diorang sampai ke uitm..

hana bobot bukan main selesa duk belakang ni


abah and mama dengan tekun ikot direction gps. biasalah datang kelantan ni last masa hantar saya awal sem satu haritu. kan dah tak ingat jalan..

tak sangka dapat hadiah semperna habis belajar ni. abah and mama bagi galaxy tab yang saya idam-idamkan.. lepas ni boleh la update blog on-da-go.. hehe. thanks abah and mama! hilang segala penat lelah tension and stress sepanjang musim exam final ni..


hana paling tak nak kalah..

buai tinggi tinggi sampai baju terlipat

belum tumbuh gigi dah pandai main ipad -_-"

kami tak terus balik kl tapi alang alang dah sampai kelantan ni abah decided untuk gi bercuti-cuti. malam ni ktorang tidur dekat resort dulu semalaman. petang td ktorang mandi swimming pool pastu bawa hana gi jalan-jalan tepi pantai pcb.

esok kalau takde aral melintang ktorang gi jalan jalan dulu area kb pastu gi kuantan stay about 2 hari kat sana baru balik kl. hamboihh.. jalan sakan nohhh.. ;p


28 comments:

Oshin said...

congrats ye da tamat belajar :)
happy holiday !!!

Noratasha Tasha said...

Tahniah..tak sabar nak tengok gambar Kak Elia time graduate..:)

Noratasha Tasha said...

Tahniah Kak Elia..Tak sabar nak tengok Kak Elia graduate..:)

Fid"s said...

nice dapat hadiah daripada parents lagi..huhu

reza ahmad said...

congrats da grad :) btw fllw me ya..tq

adza irdawati said...

last payyyperrrrrrr.. hehe kompom lapang dada bila semuanya dah selesaikan... selamat bercutiii

nuraitul said...

heaven kan rse ble da abis belajar..hehehe

Si Gadis Semasa said...

congrats kak elia !!

rainnyberry said...

Tahniah sebab telah habis kan pengajian sis..^.^

NMH said...

besnye dah habes belaja! neway gudluck for ur life after dis...tapi habes belaja kat UITM machang means dah tak de kat kelantan laa ek..tak pernah terserempak pon kak elia even sama2 belaja kat kelantan..

NadyaBubble said...

Fuiyoo, dapat galaxy tab :D

Fafau De Craft ( Zana ) said...

tahniah elia..daa abis blaja..so gudbye laa klate yerkk..sob sobb.. :(

Sumandak Kinabalu said...

bestnya dapat hadiah, sy dah dkat 4 bulan habis belajar, apa pun tak dapat.. =.=

~FaatiNNasreeN~ said...

SINGGAH KUANTAN JANGAN LUPE PEGI RESTAURANT CROCODILE ROCK, KAT CTU WESTERN TERBAEK, N HOME MADE PIZZA!!!KLU IKAN BAKAR PULAK ANA IKAN BAKAR DEKAT TANJUNG LUMPUR TERBAIK SAMBAL IKAN BAKAR DIA!!PETANG2 BOLEH CARI MEE CALONG BESERAH..YUM..YUM..PASTU KAT TAMAN GELORA PETANG2 DEPAN IKIP ADE GERAI PALING HUJUNG BELAH TAMAN PERMAINAN JUAL KARIPAP TERBAIK...SELAMAT JALAN2 DEKAT KUANTAN!!!

Elia Si Jejariruncing said...

Lega rs hati dh habis blaja.thnks ye bg yg bg suggestion tmpt2 best kt sni.best2.kitorang jalan sakan ni

Elia Si Jejariruncing said...

Lega rs hati dh habis blaja.thnks ye bg yg bg suggestion tmpt2 best kt sni.best2.kitorang jalan sakan ni

Ayesha Rumaysa' said...

pas ni mari la klate lagi..

sitinuraffizza said...

elia pnye tab jns ape eh 2? 7.7 eh?

Daia Y. said...

yeaaayy! kita sama sama dah habis study diploma. semoga dapat pakai jubah convo sama sama walaupun drpd lain kampus :)

Eyra Shahira said...

Bestnyerr dapat prezen :) btw tomeii belog nihh.. suke3 ! ---> first tyme datang cini <3

:: Riri-Fatieha ::~ said...

congrats dah graduate... bestnye dapat hadiah galaxy tab lagi tu...

Ayyman Rahim said...

Dah habis dah eh kak ya? Tak dpt jumpa dah. Hehe

ernizz said...

hi...salam perkenalan alam maya...

best nyer ade tablet kan...

Pn Sheila said...

paling seronok bila dh abs belajr tp rindu tau rasa nak belajar n terus belajar lg....

lily lotus said...

congrates dah habis last paper :) selamat menanti result n hopefully can graduate on time, amin...

teh o beng said...

tahniah ye dah abes blaja pon..nt update la bila date u convo,bole p tgk u live!heheh...alang2 dh kt s.alm ni haaa..hehe..btw,tahniah again cik elia ^_^

sabrina said...

tahniah dh habis study pun.biasa saya ni baca jer.1st time leave comment.tu pun sbb ada story bout ur ex kt blog bn.hehe sorry.terus tringat elia.neway suka tgk what a lovely family u have,very supportive mom n dad.kekadang tu,kita kena bersyukur kan atas ujian Allah berikan.maybe time tu perit nk ditempuhi but then kita realised ujian tu lah yg dah selamatkan kita.happy for u sis.pasnih keep on going with ur passion,work and love.tp yg penting berkasih syg la dgn parents kita selagi mana mereka masih ada.

anNaqia said...

tahniah elia. semoga terus berjaya. i really salute u. bangun balik after a fall, with a sweet changes. semoga terus istiqamah. i love to see u in hijab. :)

Blog Widget by LinkWithin