Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, March 23, 2012

Quotes from jejariruncing #2


salam jumaat semua..

saya sangat suka hari jumaat sebab dapat tengok abang2 ensem berkain pelekat berbaju melayu berselipar jepun berjalan menuju ke masjib berdekatan.. sejuk mata memandang..

dan sempena hari jumaat ni saya berbesar hati nk bagi quotes untuk anda. haha. biarlah xada kaitan pon hari jumaat dengan kenapa aku nak bagi quotes ni.huhu. nak copy silakan.. tak nak pon xpe. xde keje pon sebenarnya. enjoy :)











16 comments:

rainnyberry said...

love this!

sHiLaziZi said...

Gambar ke-2 dah macam imej cermin je. =)

are_lin@yu said...

sukalah Elia..sweet ja ayat..;-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewittttt nice quoteeee hehe

notetonurnatrah said...

salam jumaat kak elia :)

Nyamuk Terbang said...

nice quotes

Eykqa said...

Kak Elia makin lama makin cantik..
BTW : Sayang Kak Elia.. <3

Eykqa said...

Nak tanya boleh..I know this is the stupid question but what is Quotes??
hehe..sorry lemah bab nie.. :D

nabila azmi said...

suke quote2 ni=)

jejarikucing said...

quotes tu perenggan ya

nawarzara said...

best:) suka sangat2.......:)

NadyaBubble said...

Terbaik...

twinscraftlife said...

hi~ 안녕하세요! we sell handmad stuffs llike bags, pencil case, key holders and many many more! please visit us~감사합니다!~~

izahmokhtar said...

hahaha . . suke . . cantik . . ayat plk penuh makne . .

and ur sis ke tu ? hek33 . .

aimullah hanis said...

i like...
www.gsr2u.com.my/mullah

Maya Diana said...

Elia comelll...........


tumpang lalu yerk...

jemputan khas:Para bloggers yg kiut miut semua....apa kata share N3 u olls kat web ni RakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe

Blog Widget by LinkWithin