Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, March 12, 2012

Elia dalam Drama Puteri Salamia



Seronok bila apa yang kita hasilkan secara kreatif menjadi.

bangga, saya sangat bangga dengan hasil kerja dua orang auntie saya yang gorjes dan meletss ni.




Adza Irdawati atau lebih dikenali sebagai Blogger Mak Dara dan Adza Emie.

both of them ni sangat berbakat dalam penghasilan skrip drama. dah banyak dah skrip drama mahupun filem yang telah diorang ni hasilkan. bukan senang tau nak jadi penulis skrip ni. ingat senang ke? tapi bila hasil kita ditayangkan mesti rasa bangga. kami yang mengenali mereka dengan lebih dekat ni lagilah bangga.


apapon TAHNIAH Elia ucapkan kat auntie berdua atas usaha keras anda selama ni walaupun banyak dugaan dan halangan mendatang.

tapi hasil mereka kalini buat Elia bertambah bangga dan terharu kerana mereka dah masukkan nama saya- ELIA dalam drama tu. disamping nama saya, nama blogger terkenal Ben Ashaari pon turut dimasukkan.


cuba lihat baris kedua dan keempat. ada nama ELIA dan BEN

kat bawah ni pula print screen perbualan saya dan Mak Dara dlm FB sekitar tahun lepas dimana Mak Dara minta keizinan nak masukkan nama saya dalam drama dia ni.




memang terharu bukan kepalang la bila nama saya yang tak glamour ni dijadikan nama salah satu watak dalam drama. Episod pertama drama ni dah keluar Jumaat lepas tapi watak Ben dan Elia tak keluar lagi. dalam episod kedua baru keluar katanya. kat RTM 2. pukul 3 petang. berilah sokongan padu anda pada drama PUTERI SALAMIA ni ye. thank you! ;)


boleh baca coretan Mak Dara tentang drama ni di entry bawah ni :



11 comments:

Sis-Lin said...

Waaaa bertuahnya dapat masuk nama dlm cerita..mula2 amik nama dulu Elia..nnti lama2 offer plak tuan punya badan, mana tau kan tuah nnti jd pelakon fofular..hehehe

Sis tgk hrtu tp disebabkan Ben tu la bgtau nama dia ada, tp x perasan plak Elia pun ada heheheheh

cik ziqa said...

wahhh, kemain. mahal nama tuh. haha

:)

shark said...

mak dara punya hasil dh bnyak kali kuar tv..
mmg terbaek..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduhhhhh terharunyaaa aunty bila baca entry ya ni.. tankiuuu Ya.. mula2 nama lps tu orgnya pulak kan hehehehe

NadyaBubble said...

Untungnye :D

d4533k3r said...

Kalau tengok sedutan episod akan datang tu, watak Elia macam watak jahat la pulak~

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

hehe..
nama akak famous amous tu...
artis lah kak elia ni!!!
me adore you akak
:)

fizafantagirO said...

wah .. hhihi .. cer tanya mak dara .. bila nak ambik orangnya pulak berlakon .. hihii .. :)

maszull said...

assalamualaikum elia...wah banggakan nama turu tersenarai dlm barisan pelakon tu...:)

Si Pari Pari Tinta said...

Hi Elia.. sy dh lama follow blog Elia, setiap perkembangan Elia suka duka dan juga kejayaan Elia hari ini.. and i'm happy for with u b'coz u have a strong heart dear.. ;)

Miszz Miza said...

untungla akak ...

Blog Widget by LinkWithin