Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, January 22, 2016

Birthday Mak


Awal tahun 2016 ni memang banyak birthday orang orang terpenting dalam hidup Elia.

4th January birthday my lovely mother.

dan pada hari tu Elia terkejar-kejar jadi runner.

gi beli bunga, beli belon. sorokkan dari pengetahuan Mak

Memang dah menjadi kebiasaan, Elia akan jadi mastermind untuk surprisekan whoever close to me.

Gimik, distraction, pastikan the person tak hidu apa-apa tu semua part of it.

kali ni mangsa kita is my own mother.

untuk birthday dia yang ke..... tuuttt..(biarlah kitorang je tahu. huhu)

Malam tu we plan to have dinner at a fancy western restaurant. Restaurant tu memang dekat dengan area kami dan dah lama kami nak try makan situ. 

masa nak gerak tu dah semangat dah nak makan kat situ. bila sampai agak terkejut bila tengok tempat tu full house! just happened that malam tu ada private function. silap kitorang jugak tak call or make reservation earlier ;-p

so we move to another place. malam tu taktau la kenapa semua tempat nak full. parking kami dapat jauh gile. tapi oklah dari tak ada langsung. cuma nanti jauh lah nak g amik belon n the bouquet.

tapi xkesah lah. untuk Mak kan. kitorang makan western malam tu.
just after semua dah kenyang makan mulalah dengan drama kami. konon kakak nak amk barang kat kereta tertinggal. datang-datang.. surprise!! Happy Birthday Mak!!



Alhamdulillah semua adik beradik dapat berkumpul for her special day..



We managed to get one of her favourite type of flower, carnations. Since kita tahu dia juga minat purple so belon pon kami bagi theme purple.. hehehe



Glad that she's happy with our simple surprise ;)

Mak dengan anak bujang dan cucu sulungnya


kebetulan pula bedsheet Mak pun warna ungu.. hehehe
si kecik Aisyah Amani pun sukaa!!


*schedule post

7 comments:

Munirah Rafiuddin said...

tolong sampaikan salam hari lahir pada mak awak...

sambil2 tu jom singgah di Blog saya

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

sama la muka Lia dgn mak Lia..

Nana said...

eh adik awak ke obama tu?
eh sorry tau..akk tak tau nama dia
tapi dia kawan baik adik akk
selalu dtg umah ptg2 ajak main bola..
ktorg panggil obama..dah adik akak kata obama
hehehe

Elia Si Jejariruncing said...

Insyallah.. Tq dear

Elia Si Jejariruncing said...

Haah.. Rmai ckp ktorg muka photostat.. Huhu

Elia Si Jejariruncing said...

Obama?? Hahaha.. Lawak je. Ade la sikit gayanye..ohh..xtau lak saye.. Nnt tnye dia. Mmg dia kuat main bola pon

pinana 81 said...

Hepy besday acik.. selamat panjang umur.. diberikan kesihatan yg diberkati.. aamin aamin yra

Blog Widget by LinkWithin