Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, January 8, 2016

Candle Light Dinner + Birthday Surprise + New Year Celebration Part 1


Macam yang saya mention dalam entri sebelum ni
ada orang nak surprisekan kita with a romantic candle light dinner. 



sekali dia yang di'prank'kan

tengah dok syok menikmati makanan dengan cahaya lilin.. 

tetiba terdengar... "Happy Birthday to you... Happy Birthday to you.. "





Datang belon belon helium dengan  birthday cake. 

Birthday Boy terkejut, dengan Elia sekali pon terkejut

ikotkan memanglah saya dah plan semua surprise plans tu.

Dah suruh my friend, Az untuk standby belon dan kek untuk kasi kejutan kat birthday boy.
once saya dapat tahu lokasi dinner tu kat mana je, terus saya hantarkan location. so just tunggu surprise tu datang..

sekali dengan saya saya pon "surprise" jugak...




ingat Az datang seorang.. sekali dia bawak semua kawan-kawan kitorang..

Az, Finh, Bie, Hani, Aideal n Arif..



Bukan birthday boy je terharu. Dengan saya sekali turut
 terharu sebab semua sudi turun padang untuk jayakan 
surprise party yg simple ni. 

At the same time celebrate the new year together gether


Bila dah ramai-ramai ni mula lah diorang mengusik untuk 
pose sweet mweet lak satu kali *tekup muka*

with my Joy-ah girls. Az, Finh and Bie
Agak terharu bila my closest friends sudi datang menjayakan this birthday surprise. Dulu saya selalu jadi dalang untuk surprisekan boyfriend/tunang diorang each time their birthday. siap bergimik la berlakon la, organize a surprise picnic party lah.. now bila diorang turut hadir memeriahkan my simple birthday surprise, terasa macam habuk masuk mata pulak.. teheee..



with Hani
Tak terkecuali turut serta birthday boy punya BFF, Hani pun join venture. kalau ikotkan sorang lagi BFF dia pon join sama, its just dia tengah kat London masa ni..


Tak disangka sangka, dari plan asal sekadar nak surprisekan dengan kek and belon time tengah dok makan malam.. boleh bertukar kepada satu gathering yang sangat havoc dan mengharukan birthday boy dan diri saya sendiri.

Ada banyak lagi gambar dan story untuk event malam tu.. to be continue next entry


7 comments:

miss eimanhikmah said...

alolololo sweet ngatttt..hhehe

Rizziela said...

bestnya

Munirah Rafiuddin said...

time jadi student dulu je dpt rasa hevoc camni...

http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

Elia Si Jejariruncing said...

@eiman : heee.. thanks..tu la.. agak sweet la *blush*

@rizziela : hehe..best la jgk

@munirah : tu laa.. time student sume best je kan?

Lea Ismail said...

sweetnya gbr sweet2 tu.

Ayu azmir said...

SWEETNYA

Salina@IbuAqil said...

Sweet like a cokelat nyummy2....

Blog Widget by LinkWithin