Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, February 21, 2014

Kalut! Bila hujan lebat dan lampu trafik tak berfungsi




Pernah tak korang stuck dalam jam kat traffic light kat jalan utama?

last week, isnin tu boleh pulak traffic light kat simpang empat Setiawangsa/DUKE tu rosak?!

dekat setengah jam jugak la Elia stuck kat tengah-tengah kotak kuning tu. takde pon polis traffic datang masa tu. mungkin diorang tengah on their way nak datang masa tu.

dengar cerita juga bukan kat simpng tu je semua lampu isyarat diorang tak berfungsi, ada simpang lain juga. mungkin masalah teknikal berlaku bila hujan lebat ni.

pape pon just nak share la.. its my first time experience something like that. dah la waktu peak hours masa semua orang tengah berpusu nak balik rumah dari tempat kerja. ntah brape lama la diorg stuck.

semua kereta dari penjuru simpang nak keluar. nasib tak ada sebarang incident buruk berlaku. semua pemandu bertolak ansur.

korang pulak pernah tak experience tersepit ditengah-tengah kotak kuning macam ni? ;)
 

2 comments:

Bro Framestone said...

Fuhhhh pernah gak terlibat.. cuma tak pernah jadi seteruk ini...

www.broframestone.com

aMyErInAiMiE said...

Pnh jgk tlibat.n mmg kt simpang ni jgk.haha.lg haru!sbb dr stwgsa nk straight msuk kem.jenuh

Blog Widget by LinkWithin