Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, February 19, 2014

Yeay, Dah boleh skodeng insta dari blog!





tak kesah la orang nak kata outdated ke ketapi lambat ke... soo last yeeear ke.. yang penting sekarang akak nak menjakunkan diri..

tak kira tak kira.... nak jugak.. ;P


nak jakunkan diri sebab now dah ada new widget kat blog. blog readers yang mana takda account instagram, yang malas nak buka tengok kat hp atau yang saje nak stalk tapi takut tertekan "like"(haha.. kantoi!) bolehlah scroll around beberapa keping gambarku kat instagram terus menerus dari blog nih. haaa.. siap haku ajar orang cara nak stalk lagi tau... kuurrlasss!



so.. to korang, selamat menyengkodeng!(haa..ada ke ayat tu? hentam je la)


No comments:

Blog Widget by LinkWithin