Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 24, 2010

Bercuti atas menara. Ada berani?




Dah lama tak g bercuti dengan keluarga.. tiba-tiba ayahanda ajak bercuti di Port Dickson. Kali ni tempat memang best katanya.

"Kita amik 2 bilik kat tower, 1 bilik terapung"

Tower??? Menara??

tak pernah seumur hidup bercuti kat tower. ehh.. pernah2..dulu kat Tower Hotel Awana Genting..tower gak tu sbb saya tersangat lah gayat bile jenguk kat tingkap..tinggi woooh..

Jumaat tu bertolak dari rumah kul 8pm.. sampai dalam 9.30 kalau xsilap..


Mula2 sampai..

wow..cantiknya tempat ni.. excited pulak!!




::click2 pic utk tumbesaran::




:: Kelly tibe2 transform waktu malam :::



:: Sementara tunggu nak check in ::









:: we took room 1008 and 1007 ::




:: hampir nak pitam tengok bilik yg meletop ni ::




:: tengok la pompuan jakun pakai baju pink kat blakang sana tu ::







::Klik2 kalau anda rabun::






:: view dari balcony ::





::Ni tempat kite akan stay the next day::




:: Ni la "tower"nya ::

Malam pun dah lewat kami pun masuk tidur. tak sabar nak tunggu esok!




Ni la view dari menara pada waktu pagi. air laut pun surut lagi







:Sebelum balik haruslah berposing dulu kat bilik ni..mlm smlm xsempat::





:: I love this ::



::Tu ayahanda ngan checkin out bilik kat water chalet ::




::Dah ready nak kua g out next room! ::







Bye2 sementara saya nk update entry baru pasal bilik kat atas laut tu pulak!


P/S : Lupa nak bgtau.. rate untuk bilik Premium Tower Seaview ni dalam RM700++ semalam dan untuk Premium Water Chalet dalam RM1300++

Klik2 kt Sini kalau nak gi kat website tempat ni for more details.

2 comments:

CikLilyPutih said...

cantiknye tempat nie. berape semalam ek

AiMiE HaRmELiA said...

dalam 700++ la yunk

Blog Widget by LinkWithin