Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 18, 2010

Cara Buat Pancakes Yang Takde Rupa Pancakes- Pancake Art





Pancakes(bahasa melayu dia lempeng kot) memang sedap kalau makan dengan madu.. nyum2..
saya agak ingat2 lupa la camne nak buat menatang ni.
kalau tak silap bahan2 dia ialah tepung, telur, serbuk penaik and air sikit..



Selalu kite tengok pancakes macam ni kan???




Tapi ni pakcik Jim, lain sikit(eh..lain banyak)... Saje panggil pak cik sebab dia dah ada anak.. huhu..walaupon hakikatnya dia masih ensem dan muda..meooww... oppss...terlebih sudah..hehe




::Ni la pak cik Jim..yg kt leher dia tu pon pancakes tau!::


Mamat ni buat semua orang nak jadi anak dia tau... sebab dia setiap hari akan berhempas pulas buat pancakes untuk anak die.. semata2 tak nak bagi anak dia bosan, dia bereksperimen ngan pancakes2 ni.. buat la corak mcm2.. yang buat org cam saya ni sayang nak makan... tapi sayang sekali anak die bedal je!!!


"just trying to make cool pancakes for my daughter"
katanye!!! OMG, mana nak cari bapak camni??




::Ni la anak dia yang bertuah ni...Allie 3thn..untung kau dikk!::


Ni antara pancakes yang dia dah buat sebelum dibaham oleh anaknye yang comel kat atas ni..




::Kren ye adik2...jeles2::





::london bridge is falling down..::





::Yummy yummy pancake giraffe::



::Pancakes cereal... tp makan ngan madu instead of milk::


Nak tengok macam mana pak cik Jim buat Pancakes ni??

g la kat page dia ---> http://www.jimspancakes.com/

3 comments:

wanieybintang said...

wow.
pancake zirafah sangat cuteee

FeeQ said...

that's hint for me to cook 1 for my breakfast

AiMiE HaRmELiA said...

waniey- tu la..cute sgt..nasib dia xbt yg oink oink tu..huhu

Blog Widget by LinkWithin