Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 27, 2010

Cabaran menanda kertas.. Lawak betol!




Semenjak dua menjak tiga menjak menjadi seorang penganggur berjaya ni, saya asyik duduk rumah je.. makan, tidur, tengok tv, makan, tidur.. Tadi sambil tengok tv saya tetiba terpandang kertas ujian PKSR 1 bagi budak tahun 2.



Sekolah dan cikgu yang menanda kertas ni terpaksa dirahsiakan.


bagi sesiapa yang xdapat baca apa yg ditulis(mungkin dia tulis short hand dan baca long hand), biar saya taipkan..


1. ada dua orang membau bunga rose yang dan ada seorang lelaki melihat bunga rose.

2. ada seorang Abang membaca baku komiknya dan baca atas kerusi batu.

3. ada seorang perempuan sedang membuang sampah didalam tong sampah DBKL.

4. ada dua adik-beradik sedang bermain benda turun,naik,turun,naik,turun dan naik.

5. ada seorang budak perempuan sedang bermain swin

hahaha!!


ada sorang lagi budak tulis ni dalam jawapannya :

Ada seorang budak perempuan sedang membuang sampah ke dalam peti surat DBKL..

PETI SURAT?? ADOII... ayat dah cantek dah..sekali die tulis peti surat.. tong sampah la adik!!

2 comments:

Fasya Abdy said...

hhhahaha.mmg lawak :P

Fid"s said...

pemikiran bebudak penuh imaginasi..
jangan marah kat bebudak sebab kita dulu pun budak2 jugak kan kan..

Blog Widget by LinkWithin