Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 13, 2010

Elia bakal hilang taringnya?

Diam tak diam dah setahun lebih dah aku ber-braces ni.. atau aku lebih suka panggil divider gigi. dan dah tiba masanya untuk aku tanggalkan..sepatutnya bulan lepas lagi tapi rasa sayang sangat.. braces ni dah jadi part of me.. so bila nak buang rasa sayu je..but sampai bila kan..


jadi aku dah buat appointment ngn doc aku, that on my birthday- 18 may ni is the day im braces-free...waaaa...sedih2..tamauu2.... sob2...




::ni pic lame time tak pakai getah color2 lagi::


p/s: sesiapa yang nak tengok perjalanan (bengkang-bengkok) gigi aku.. sila2 la click link ni- http://jejariruncing.blogspot.com/2010/02/dokumentari-gigi-braces.html

4 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

dah santek,
makn santek nnt yang~

joegrimjow said...

gigi cepat tumbuh...;)

.::: Princess MOMOY :::. said...

alamak...comelnyer kamu dear =)
Saya Blogger TERENGGANU

Nuraisyah Mohd Patri said...

bt kt mn braces?n how much fees? need info plss

Blog Widget by LinkWithin