Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, May 15, 2010

Kanak-Kanak Cilik Menari "Single Ladies" Dengan Ghairah Dapat Tentangan Pelbagai Pihak




Awal minggu ni kecoh sikit bila ada orang upload video ni kat YOUTUBE. video time The World of Dance competition diadakan dimana sekumpulan kanak-kanak berumur lingkungan 9tahun memakai pakaian seolah-olah pelacur dan kurang sopan menarikan tarian dari lagu yang dipopularkan oleh Beyonce.. iaitu 'Single Ladies.' Kumpulan penari cilik yang digelar Precision Dance, datang dari Orange County. pertandingan ni diadakan di Pomona pada 10hb April yang lalu.


sesiapa yang nak tahu lebih lanjut leh baca kat article ni - Click Sini Kalau Kamu Kepochi



Ni tarian yang dimaksudkan--->





-- bagi pendapat saya la kan, budak2 ni memang tersangat2 la berbakat dan koreografi mereka sangat meletop.. tapi just pakaian tu kurang sesuai la..kalau pakai baju lain pon takkan jejaskan tarian tu.. lagi pon diorang ni budak lagi... betol tak??


So apa pendapat korang???

2 comments:

PENSIL KAYU said...

betol tu.. aku jugak tidak bersetuju tapi dieorang mana pk dunia luar nak cakap ape.. yang penting duit masyuk je dieorang pk...

★ Gadis Merah jamBu★ said...

dah macam kumpulan


girls generation(snsd) la pulak

O.o ~

Blog Widget by LinkWithin