Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, May 17, 2010

Good Luck Charm Gantung Di Handbeg

Tak tau la kenapa saya suka sangat ngn benda dangling macam cute keychains tergantung kat beg ni.. bile ada tu rasa cm comel sangat2 walaupon beg tu takde la comel mane pon... it compliments the beg.. nampak esklusif sangat.


Kebetulan my blogshop ada jual cute charm keychains brand LV and Coach yang kalau yang original mau dekat berpuluh atau beratus ringgit.. tapi kami bagi harga terbaik kat uollz...

RM10 SAHAJA!!!


Dulu saya jual kat Uitm Machang je.. disebabkan permintaan ramai, kita jual kat blog pulak..yeayy!!!




Now ada banyak design baru yang santek2... rasa cam nak bolot semua je..
sape berminat cpt2 book..sbb benda ni bak goreng pisang panas..










::comel gile yg ni..very feminine!!::






::Cute for good luck charm::


banyak lagi design korang leh pilih.. gi je lat link ni- Closets of Amy Amy


sebarang urus niaga sila lakukan di blogshop tu ye..thanks!!

2 comments:

ahmad endo said...

best pulak tengok charm2 ni...hehehe

Shasha_Shaikha said...

Elia,
sgt berminat nk beli..
Cumil sgt2..
Dh klik kat amy shop tu tp xkuar ape pon..
cmne nk beli??

Blog Widget by LinkWithin