Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, May 19, 2010

Malam Terakhir

17 May 2010.

10.35pm.

*Teett*


si kakak telah men-text si adik suruh siap dan turun bawah dengan membawa skrew driver..

kenapa bawa skrew driver?? panjang ceritanya. kita bukan nak cerita pasal itu skrew driver..


jadi lupakan soal skrew driver itu. kita nak cerita pasal si adik yang telah turun ke bawah dengan membawa skrew driver di dalam beg tangannya.. harus diingatkan si adik ni pakai baju rumah dan semestinya tidak bermake up ye..


Lepas masuk kereta yang telah diberi nama Kelly, si kakak memecut sehinggalah sampai ke sebuah restoran yang mirip OldTown tapi namanya bukan OldTown tapi OldTaste.. lucu bukan?




::Ni la si adik yang tertipu::




::Si adik yang sedang menunggu seseorg::





::Keadaan di OldTown..opps..OldTaste agak lengang::





Lama jugak tunggu Mak nak sampai.. makanan yang ditempah pon dah sampai.. bubur nasi dengan lemon ais.. bubur dia boleh tahan tapi lagi sedap nasi air kt kelantan..huhu





Ni makanan si kakak dah menjadi makanan saya juga..hehe.. sekarang anda tahu dari mana ketembaman saya terserlah kan?


Tak lama lepas tu..mak pon muncul dan seterusnya Auntie Lynn dan suami, Uncle Kerrel.. Terharu juga sebab diorang datang nak count down detik-detik akhir saya berumur 20 tahun..


Dah tepat jam 12.00 malam..




::My buffday kek yg sweet n spicy::




:: acara tiup lilin.. ceh, cam real lak kan::




::The best part- Dapat hadiah!! yeayy!suka.suka!::






Sempena hari lahir yang ke 21 ni sangat la relevan saya dapat "Kunci Kebebasan" ni kan..tapi...napa ada mangga??






::Ohh..its a charm bracelet..yeayy!!::





::Masa ni my mum explained the meaning of every item in the charm::

Mak said "
HandBeg- Sebab Elia ni gila handbeg
Heels
- Sebab yang sama- Elia gila kasut jugak
Butterfly
- Dulu Elia suka benda bercorak butterfly
Kunci
- Kunci ni kira "kunci kebebasan" la kononnya
Mangga (pad lock
)- Ni maknanya walaupun dia dah bebas, tapi tak sepenuhnya! hehehe!!"


Then we all laughs....



P/s: Thanks for everything~!!

5 comments:

AmalinaAzman said...

comel gle kek bday tu. hehe. ow btw best gle dapat charm bracelet tu. ow btw ur blog boutique xd jual ke charm bracelet cmtu. hehe

mie said...

old taste!!!
mesti sedap...
kek pun sedap gak...
hahahaaa

eyrah ♥ said...

befday kak elia 17 may ke ? sma la ngn befday sy :D

meLLon said...

girl, u r soo....huhuu....
i believe u hv a sweet personality..
istiqamah yah!

comey said...

silalh lwat http://comey-comeyblog.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin