Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, May 12, 2010

Imbasan Sem 02

Kemana elia menghilang 2 bulan tak hapdate blog?

-Elia tak ke mana2... just busy dengan hal duniawi..wahh.. cam poyo je ayat kann..


Cuti ni agak2 ber-hapdate tak blog kesayangan ni?

-insyallah la...tgk tahap kerajinan..


So ape u buat sepanjang menghilang ni???


haaa... tengok la sendiri...



Selain makan, lepak, tidur, bergosip...



1. I busy dengan tarian... almost every night practice dari 8.30mlm sampai kul 11.. kadang2 sampai 12.. balik terus tido... pagi2 bangun nak g kelas..so masa rehat or time nak buat blog mmg xde la..







::Ni time FESKO ::










::Ni time pertandingan tarian antara fakulti..kitorang dapat tempat ketiga::

kalau berminat nak tgk video time competition kitorang ni click SINI


2. Gi Pulau pangkor untuk tugasan KO Event Management. 2 hari 1 malam.









3. Bulan Mac lepas we celebrated our half-year anniversary. haha. i know2..slalu org dah cukup setahun baru smbut kan tp Incik Apex ni lain sket. malam tu we had dinner kat restoran arab kegemaran.. Arabesque, Kota Bharu.. then i got my present.. black-hot-gladiator heels.huhu



:: malu2 plak die ::








4. Busy dengan study... lagi2 time dekat nak Final. hari2 bermastautin kat library..










Hasil dari lepak, makan, study dan tidur.. anda akan dapat ape???



jeng...jeng...jeng..


'

Elia yang tembam!! waaa...

2 comments:

Marya Hana . said...

betol.aku setuju yg kaw maken tembam doe.

a k u y a n g k h i l a f said...

rindu sme uitm klntn :(

Blog Widget by LinkWithin