Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 16, 2010

Wild-Wild West Girls Night Out






Semalam hari yang boleh dikira special la bagi saya sebab semalam dapat hang out ngan my good old friend, Nurul. tambah special bila malam tu i tengok Incik Apex kamu main kat TV1.. Percaya tak if saya kata sepanjang 9 bulan kami kenal saya hanya pernah tengok dia beraksi 2 kali je?huhuhu...

Tapi kali ni mmg best cuz dapat tengok dengan satu family.Mak, Amer, Nurul, Tokmama, Auntie Lynn, n Uncle Kerrel sama2 bersorak mcm tengok final FIFA.. huhu.. thanks guys! For the Red Warriors, tahniah sebab berjaya membenam Terengganu 3-0.. and ofcuz im so proud of u sayang..hehe! opps...jiwengss la pulakss~!!




::pas makan kat Ampang Point,terus bergegas balik nk tengok bola::


Selain pasal dapat tengok si kekasih hati beraksi mengawal gawang Kelantan, malam tu juga tepat kul 12 is Nurul's birthday so its call for a celebration.. jadi kami pon ke "New Village"...wahh.. mentang2 la gi kedai western, Kampung baru pun nak di-western-kan..hehe





Disebabkan balik rumah mandi-manda dulu, maka lambat sikitlah kami sampai ke kg br tu.. tapi nasib kedai tu tak tutup lagi.. So lokasi melantak di malam buta kami ialah di HR Steak house.. ni dah sebot kena bg royalti sikit ye abg2 HR sekalian!





Saya suka sangat design kedai dia..very menepati tema dan menu.. harga makanan kat sini pon berpatutan. sangat murah dan sodap..haa.. ni promote lagi ni..




::Siap ada bar macam koboi Labi minta susu lagi tauk::






::Haa..ni la si bufday girl yang dia just lahir 2 hari sebelum i..sesiapa yang terer ilmu hisab mesti leh faham maksud i kan? kan? hehe.. maka, siap sedia la apa yang patut.. tgk la muka penuh harapan dia ni::




::Ni menu saya- Salmon Grilled=RM 13.00::




::Menu Nurul - Lamb Chop Combo=RM 11::


waahh...dah macam Maria Tunku Sabri lak.. jalan2 cari makan!





Sebelum makan kami same2 nyanyi lagu "happy birthday to us" then makan kek Tiramisu ni.. sodapp!




Birthday girl bergambar dengan birthday presentnya... coklat bentuk botol susu yang bertulis "Baby".. i bg sebab memang nama manja family dia panggil baby.. huhu.. sorry babe, pecah lubang u..kekekeke!!






Seperti ular sawa yang kekenyangan, mata pon mula memberat... so we headed back to my crib and sleep like a baby..huhu.. buruk benar perangai kan?


Anyway... i would also like to wish all the teachers and lecturers,

Happy Teacher's Day!!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin