Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, May 22, 2010

Cuti lagi ke Port Dickson




Baru semangat update blog hari-hari tapi tiba-tiba saya kena pergi bercuti dengan famili. Kitorang nak ke Port Dickson. Sepanjang saya hidup ni, dah berapa kali saya bercuti ke PD ni.






::time cuti Mac09- klik entry ini::

Tapi setiap percutian kat hotel yang berlainan. kali ni dekat Legend Water Chalet. bunyi macam best je. so saya pon suft kat pakcik yahoo..







mengikot gambar macam best.. chalet terapung atas laut.. tak sabar pulak


nantikan post pasal my vacation ni nanti yek!

No comments:

Blog Widget by LinkWithin