Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 28, 2011

Berita gembira dari Raynaa


Dulu(walau tak berapa nak dulu sangat), as you all know Elia naik berat badan mendadak. 15kg dalam setahun lebih je. hebat kan? huhuhu T_T..


Masa tu resah gelisah keluh kesah je rasa, pakai itu tak muat. pakai ini tak muat.. ketat sana ketat sini semua baju.. dah la baju bersaiz besar tak banyak kat pasaran.. yang ada semua tak berapa nak fashionable. nampak makin tua pulak cara saya dressing..

kalau ikotkan saya suka tengok orang yang berbadan besar ni berfesyen.. its shows their high level of confidence and self worth.. tapi masalah besar bagi mereka mereka yang berbadan besar ni sebenarnya ialah masalah tak banyak choice dipasaran bagi baju saiz besar ni.. betol tak kawan-kawan?


worry not my friend because all your worries will be answered by Raynaa.com

kat bawah ni antara koleksi pakaian plus size mereka:

category: basic
pic 1079:
basic inner, thin cotton that stretch up to 4xl
come in 9 colours (black, dark brown, light brown/skin colour, red, maroon, pink, dark blue, purple, grey)
:: boleh pelbagaikan cara pemakaian::
category dress
pic 1131 & 1132:
cooling soft cotton, paisley floral design
wear it as skirt/dress
size: up to 4xl



pic 1146 & 1147
chiffon 2 in 1 dress
wear it as skirt/dress
size: up to 3xl



category top&tunics
pic: 1102
pearly dress
come in 5 colors (brown, red, pink, grey, white)
size: up to 3xl



category: work wear
pic: 1153 & 1160
size: up to 3xl




category: leggings
pic: 1165
come in 3 colors (black, purple, grey)
size: up to 3xl

category: jeans
pic 1169
3/4 jeans with a leather string pull
size: up to 6xl


Interesting right?? there are lots more from where they came from.. jom lawati website mereka~!!


2 comments:

Ibnu isa said...

kak amy, abg fahmi ok x injured dia yang kt tgn tu.. hope 1st eleven masa lawan taiwan.. hee

Ain Atika Zailani said...

cantiknya seluar last tu...

Blog Widget by LinkWithin