Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 7, 2011

[Gambar] Khairul Fahmi a.k.a My Incik Apex Kantoi!


Satu hari bila saya tak boleh tidur so apa lagi godek-godek la lappy ni..


surf sana.. surf sini... then ntah camne tak ingat dah tapi tetiba terjumpa timbunan harta karun!


timbunan harta karun???hehehehe(muka jahat)


bukan harta wang ringgit tapi gambar.. gambar apa?

gambar lama My Incik Apex(MIA) masa dizaman kegemilangannya dulu..


zaman remaja la konon.. gambar-gambar yang dijumpai ni dipercayai gambar masa MIA berumur belasan tahun lagi.. kurang pasti masa umur berapa.. sama ada masa dia tengah study kat Sekolah Sukan Bukit Jalil atau masa dia start main dengan Harimau Muda(before dia start main dengan pasukan Kelantan)..

ada a few pictures yang saya pernah tengok sebelum ni dalam album dia dan ada yang never-seen pictures..



nak tengok tak muka Khairul Fahmi Che Mat masa di zaman gila-gila remajanya?hehehe



:: macam apex cina ::



:: ni agak hensem..tapi sedikit jambu ye disitu::





:: is he wearing contacts or not?hurmm ::

:: tak silap masa ni dia form 4 ::


:: kenapa masa kat Eindhoven ni dia nampak cam tua ek? ::



:: messy+cute! ::





:: muka kerek la plak ::



:: with his BFF, Zamir ::


:: ni masa dia main ngn PKNS if tak silap ::



:: amboi... taiko nampak! ::



:: Ni dh macam group K-Pop je ::



:: ni lak cam br dpt result SPM je ::



:: alaa..laaa.. comeinye kanak-kanak ribena ni ::







:: apakah?? ::



:: muka nak nerd je semua kann.. ::




:: captionlesss ::



:: nampak cam reti je kan?? ::



:: time ni kt China ::






:: mesti diorang ingat MIA orang sana juga ::





:: ni dah start minat bela rambut panjang ::









:: aiyoyooo.. macam cite "KONGSI" la plak ::




:: "Lu langsi, Lu Matiiikk!!! " ::


Macam-macam rupa MIA time remaja dulu kan? agaknya kalau saya kenal dia back then mesti buat tak tahu je.. muka macam typical football players.. buka "player" tu terserlah sangat.. menakutkan! macam takleh percaya je...


But looks can be deceiving... kita tak boleh la nak menilai orang dari rupa paras atau cara berpakaian dia.. dalaman hanya Tuhan yang tahu..

Siapa sangka mamat muka chinese look yang sangat vain bergambar ala-ala K-Pop dan disangka playboy ni sebenarnya seorang yang pemalu dan penyayang... dan bakal jadi suami kita??


So, from now on DONT JUDGE people by their looks or appearances ok?

76 comments:

LoLLa AdeLLa said...

sweet !

FariehanIbrahim [LBC] said...

sume kata2 yg last tu..suwet sgt! >,<

miyuki rain said...

cOmei cngt apex n mmbe2 die, kelaka pOn adew gak.. nice pic la jgak agy2 pic yg kaq elia ckp cm knak2 ribena kiut miut la apex n mmbe2 die..

cik Ida said...

COMEL!

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahh...serious comel betul tunang elia
isk...isk..
momoy memang minat dia
korang 2 ni sweet laa =)

Katak Puru boleh dimakan???"
Perhatian Semua Photographer Amatur dan Profesional | ENPC’11"

Bukan Sindarella said...

Elia, gambar yang k.pop tu comel! hahha...

nuraitul said...

btul..don't judge a book by his cover..kenal hati budi dulu kan..baru blh ckp mcm2..

. heyy , ney kesah haku . said...

muka abang apex matured la time form 4 . hehe .

zoe said...

muke MIA dah mcm korean artist plak. hahahaha. xde langsung muke orang Melayu.

FaQiaH aQeH said...

hnsem MIA.btw betuah akak dpt dye.hu3

FaQiaH aQeH said...

hnsem MIA.bte untung akak dpt dye.hu3

@namaakulynn said...

last pic sangat taiko!hahahha.like laaa..
anyway,semoga terus happy dgn kf. ;))

isyam mirah said...

eh eh eh...
muke mcm chinesse la..
mcm korean pom ad gk...
hehehe

isyam mirah said...

eh eh eh...
muke mcm chinesse la..
mcm korean pom ad gk...
hehehe

nurul_atiqah said...

hahaha.. memang macam apek laa sis elia..
kpop pon boleh. haha.
nice one la sis. :)

ceq mas said...

smart glo apex mace ore jepung

dAk EyTy tOmeL said...

SWEET2...PIC ELIA TK DE KE HUHUHU

dAk EyTy tOmeL said...

sweet2....pic elia tk de jgk ke huhuhu

.fariza. said...

baik je semua.
kudusss :P

wan said...

hehe...betul2..don't judge person by their appearance...

naz & sya said...

muka macam player gila! haha..

salemaziz said...

macam k-pop..haha:D

hoNey peja said...

suke plak pic yg macam KONGSI tue..hahaha ur apex npk ganas..semoga berbahagia elia+fahmi..

♥ Jieha Sabri ♥ said...

comel . bertuah kak elia..:)

!cencalok dan tempoyak! said...

lah..ingat pic yg baju itam tadi budak silat.hoho

neyra shazeyra said...

so cute. KPOPPPP

Miera Salim said...

cumei + macho sungguh . muke je player , tp dalam hati ade taman . HAHA. :) .

eila said...

tgk sekali muke apek cam muke stephen chow...

BeLLa BeLLa said...

teserlah kemudaan yo apex...
zmn remaja nye muke, memg indah d kenang..hehehe....

JIJI YU said...

ghupenye die lagi hensem dari aku..weh cakap kat die tarok le rambut pepanjang..orang dok cakap aku cam die kalo die rambut pendek..letih dah aku nak sign otograf..

우미 칼솜 said...

Wooo wooo sangat innocent cute handsome lawak gegeh (haa kan dah terkeluar utara) hehe semua gambar tunang kak Elia XD Best best, at least ada lah cerita cikmie nak baca sikit time boring ni

JIJI YU said...

http://nesloo.blogspot.com/2011/06/kesah-gua-dan-jejari-runcingape-ade.html

ngumpat lu sikit2..eheh

Rozuan Ismail said...

habis kena selongkar gambar.huhu

dayah said...

totally agree ngn ayt Elia "dun judge a books by its cover" kn..


knl dlu hati budi then bru leh nk judge n kne slu la berfikiran +ve (",)

diana said...

tengok dari gambar2 dia nampak sangt dia memang suka bergambar..:p

♥CIK SHA♥ said...

elia..doodle yg status engaged tu comel sangat!suke tengok..^_^

btw, ur MIA memang muke cine habes..ehehe..both of u look sweet together..semoga kekal bahagia..

Mira Hana said...

kalau orang tak kenal kfcm memang ingat mamat korea HAHA

Dira ;) said...

rupa-rupa nya pemain bola nie suka bergambar jugak enn . hehe sweet :P

akm@miRa said...

comel...comel...tahniah..semoga berkekalan khendaknya... =)

hitammaness@yahoo.com said...

seriously comel kot muka k.f...nak tergelak pon ada..hehhehe
tp betul elia dont judge people by it's cover..ehhehehe=)

ARE-C-MO said...

thumbs up..tapi lawak lah part group kpop tue..hihihi(^_^)

star in heaven said...

Part k-pop tu serius gelak guling2. kawan2 KFCH pon sama layan jugak. adoyai. Hahahaha

imz said...

sweet la.....hehe...comei apex maso mudo2,memey meh2 apek sungguh la..haha..mesti awk tulis entri sambil tersengih2 kan...

49 said...

hakhakhak..betul la 2 apex kn..sepet gle 2..hukhukhuk

HazHand said...

hahahah! xleyh bla seyh!

Alinkiwi said...

hensem even jambu..ahahah..pose macam my bf...gaya mat jambu macam tuh agaknya..ahaha

Nuroll said...

hahahhha!!! ada mcm k pop, ada mcm kanak2 ribena, ada mcm nk bersilat, gaya lu langsi tu yg plg xtahan....huhuhuhu!!!

fara_farez89 said...

elia muke yg first2 tu memang mcm apek cina setuju ngan elia hahhaahah jaat ako...nyah ko jgn hentam ako nyah hahhahah

amiey lee said...

hahahahaha leh tak gelak tgk muka tunang elia tu...

tapi serius cuba la g cari gmbar lelama bf atau suami msa kecik2 dulu memang leh bantai gelak aja...

sama mcm akak la..kantoi terjumpa gmbar suami masa dia muda remaja memang tak leh blah..lawak giler..

kelipkelipchumel said...

alolooo...sgt manesssss...sukeeee tgk muka chinese look dia tu..u r very lucky.lucky u lah elia.

Yaati Nor said...

comel3...sebut versi upin ipin..

Hunny Kitty said...

muka k-pop sejati!! mata sebaris...hehehehe

~Miss FerraNeena~ said...

so sweet la fiance kak elia :)
both comell :D
sgt sgt sesuai :)

ikatankasihku said...

tak banyak beza, mcm cina....

FarizaFaisal Boutique said...

But looks can be deceiving...
SUKE STATEMENT NEYH..HOPE JODOH KORANG KEKAL..AMIN ;)

heart tamimi said...

sukeeeee! =)

cik nur said...

tak banyak sgt kan perbezaan muka apex cme dlu diakurus ckit la heheh
:P

cik nur said...

tak banyak sgt kan perbezaan muka apex cme dlu diakurus ckit la heheh
:P

NOOR FATIN said...

sweet sungguh la dari dulu sampai skrg. keh3

MamaEma said...

memang sebijik cam apek cina...

miss tembun said...

ya ampun...comei nya mia elia...hurmmm sapa sangka kan...football player yg dikatakan player tu..dh jadi u nya tunang and akan jadi u nya hubby nanti kan...ermmm sweetnya...

amey said...

eh2..kwn 1 skolah i pon ade lam pic macam k-pop 2..hehehe

pieQah aiEy said...

ni sy suke ni kp0p2..hehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

lots of his photos:))
so sweet both of u!!:)

d_LA said...

pndai la apex ni posing..cam2 style..comey je..

Shykin Moksen said...

hahaha.. cute gile muke MIA awk..
elok la pun die botak skrg.. nmpk matured sikit.. rambt pnjg nmpk cam budak sekola nakal.. huhu.. semoga bahagia ye Elia&Apex

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

waah , da macam jepun maaa .. aiyaaaakkkk ..! =)

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

waah , da macam jepun maaa .. aiyaaaakkkk ..! =)

Noni Safuani said...

Yup, never judge anyone by its outer appearance..looks can be deceiving..cheerios!

Encik Papankey said...

Elia, bgtau ke khairul fahmi..kalau leh simpan rambut pjg lg lepas ni, jgn potong2 dh..nampak lg kejepunan mcm nakamura, sayang arr dia potong pendek kalau dianugerahkan rambut style mcm tu..
sebab kot la main lwn jepun atau kore nnti..awek2 sana mmg giler kt nakamura..benda ni ada high value..sbb tu player2 yg taraf dunia bukan sekadar main cantik tp ada marketing value..dorang jaga penampilan..sbb duit iklan kaw2..

Zam

Encik Papankey said...

haha, akhirnya betul juga aku cakap..Malaysia akan lawan Jepun dulu 21 Sept nanti kt Jepun, sempat lg apex nak simpan rambut style tuu..
tambah lg kalau apex tak dibolos lgsung waktu lawan jepun nanti gerenti camera dok focus kt dia saje..so masa ni lah awek2 jepun akan meracau..

Zam

Nota Cikgu Anum said...

adek, hes so cute. u better watch out n make sure u r a way better than him. honestly u look older than ur age babe

Cik KepOH said...

now u know that he is a PLAYER..
takkan pokok bergoyang kalau xde angin kan?
btw,,yg lame jgn dikenang.. :))

Mummy Aidil Iskandar said...

MMG PLAYER PUN ELIA BUANGLA PIC DIA NI NYAMPAH TGK DLM BLOG NI RASA NAK TUMBUK2 JE

Mummy Aidil Iskandar said...

MMG PLAYER PUN ELIA BUANGLA PIC DIA DLM BLOG NI NYAMPAH TGK RASA NAK TUMBUK2 JE DIA !!!! DASAR LAKI TAK GUNA (OVER PLAK)

Ms. Kudut said...

sedey nyer bila baca balik entry2 alia yang lepas... so sweet... and now dier bleh berubah dengan sekelip mata... femes skit jer terus menjadik! agak2 kalu dier tak femes.. ader orang nak pandang ke?

Blog Widget by LinkWithin