Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, June 21, 2011

Featured in Harmoni

Lama tak update.. Bukan sebab blog kena godam tp sebab takde internet line. Wifi kat kolej saya kena curi so payah sikit nak online. Pakai broadband pon lembab cam berukben je.. Huhuhu..

Btw thanks buat yang bgtau my pictures keluar majalah Harmoni. :)


Weekend ni nak kena balik KL. Ada important appointment which I have to attend. Hope sempat la update entry nnti;)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

25 comments:

weeda shakri said...

kak elia omeyyy .. lebiuuu

azam said...

wah.....boleh la ye....simpan utk kenangan....saya tunang tak masuk dalam majalah pun.
Selamat berbahagia nanti ye...tapi bile nak kawin ni?

cik pha said...

fuh masuk majalahh..hehhee

missbby said...

elia amik short sem ke?

Ibnu isa said...

wahhh makin meletup2 pasangan serasi ni.. alhamdulilah bukan sebab kena godam.. lama juga tgk x update.. huhu.. semoga your Incik Apek dan kawan2 nya menang Khamis ini,, :)

JUE said...

syoknya dpt msk majalah lg.....

Fizyanz said...

haaa saya la tu kan?? kan?? kan?? (ceaa perasan)

lepas bgth elia ari tu kat komen, esok bawak HARMONI g ofis tunjuk kat ofismate. cewahhhh

HAPPY FOR BOTH OF YOU !!

tu nnt rezeki kawin lagi mencurah2. Insya Allah..

BIE CIMBELANG~! said...

Wah perut wife Sykh Muzaphar da booolat. hihihi

Meen Ramsa said...

semoga kekal hingga ke akhir hayat..

zuwaidah said...

ohhhh dah tengok nih...memang cantik sesuai dgn cover page tu juga

osHin said...

tambah lagi koleksi magazine kannnnnnn hihi

syud said...

wah..femesnyaa..

nak sain .... >,<

*wink..wink*

lavender . said...

suka blog kak elia (: semoga bahagia and congrats sbb da bertunang . hee

wanny wana said...

Congratulations elia.. *_*

KhaiZa said...

wa.. syoknya, masuk magazine lg. Apa-apa pun, doa kan semoga anda dan en tunang sentiasa success.

miwwa J said...

alhamdulillah =)

UyaRayza said...

wahhh siap masuk magazine...lucky u dear

Si Chantek said...

Sweet la blog ni. No wonder ramai follower. Terasa kerdil pulak sebab masih baru dalam blogging ni. please follow my blog dan sila beri tunjuk ajar. tq :)

Top Sphere Photography said...

best blog ni. folo saya skli di blog & LIKE facebook too? tq

http://topsphere.blogspot.com
http://www.facebook.com/topspherephotography

Encik Papankey said...

kita terlepas keluaran ni la nampaknya..
Good Luck KFCM lawan Lebanon (Olimpik) dan Taiwan nanti (World Cup)..

Jangan lupa Papankey sokong Skuad Bola Sepak Malaysia

ShashaCatering said...

Wah! Masuk mag...

Saya tumpang seronok. Nice one ;)

sitinuraffizza said...

elia syg! kamu ada di SNBJ ke msia-lubnan tadi? nmpk spt kamu lorh bershawl pink. hihihi
btw, hope KFCM ok2 je slps b'langgar dgn muslim ahmad td.

http://mutiarawarnasari.blogspot.com/2011/06/pra-dah-settle-group-stage-pula-menanti.html

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wow, had been featured in magazine..:)

tahniah sis and bro!

K O R I E said...

tahniah akak^^

abg fahmi hensem

Hunny Kitty said...

lepas ni leh la buat entry pasal preparation.....hehehehehe

hunny kitty
BBF (blogger bride forever)
http://dia-honey.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin