Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, June 13, 2011

My Birthday Surprise Story





Yang mana tak tahu tu my birthday jatuh pada tarikh 18 May 1989.

So tahun ni merupakan sambutan hari jadi yang paling tak dapat dilupakan. Selain melangsungkan pertunangan sehari sebelum my bday, dapat hadiah dari kawan-kawan, sleepover party dengan member and my family dekat homestay and surprise bufday party yang langsung tak dapat dijangka..






Ni antara gambar masa surprise bday celebration kat Naili's Ampang.




Nak tahu lebih lanjut pasal plan surprise yang dikelola oleh my family members and My Incik Apex, baca entry Erin kat bawah ni..





btw, thanks my dear GG girls for the presents.. lepas majlis tunang tu masuk bilik terkejut tengok hadiah banyak2 ni atas katil.. thanks babes~!!


28 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

Happy Belated Birthday Elia :)

MamaEma said...

selamat hari lahir

zafco said...

adoi..mmg huduh la sy time ni... :)

Ticer Syah said...

happy birthday girl!!! may all ur wishes come true :)

::EIDA:: said...

Aah memang tak tau pun !
Happy Belated Birthday ELia !! =)

Rozuan Ismail said...

happy belated birthday,elia

xera anuar said...

Happy Belated Birthday Elia santek =)

❤ C!K MAZ's❤ said...

hepi belated besday...semoga berbahagia selalu...amin

emmajean said...

Happy belated birthday Elia

aque said...

epy bufday :)

beshnye... :D

cik ziqa said...

yup2 mmg tak tahu pon . anyway, happy belated birthday ya , same month la kita :)

azam said...

happy belated bestday ye.....hampir dgn besday saya

FarizaFaisal Boutique said...

Happy Birthday Elia!

Hope u will be success in ur life & ur love !! hehe:)

Witchy Witch said...

Happy Birthday . May all your best wishes come true :)

Zaza Zafran said...

Happy belated birthday elia.Tak sangka yer kita ni sebaya.>_<

dayang said...

wah..rupanya bezday 89 ea..22 da..sama umo..hepi belated bezday ye..hehe :)

cik faten said...

hepi belated besdayy kak elia... hik33...

gadisberstory said...

epy belated bday elia..u noe wat MIA u ade iras muke en.sepet sy la..cume MIA u tggi...en sepet sy kecik..sampai org salam die ingat yg en.sepet i tu KF..LOL...:O

Peri PiA said...

happy belated b'day :)

norshafiza mohd rosli said...

epy belated beday kak elia ! may allah bless u and ur future husband (& family)..heehee (^_^)V

syiqahsyiq said...

happy birthday sis..=)

MerLe said...

hepi belated besday elia~ =)

seri said...

heppi belated bday.
saya nak tegur sikit je..
kalau boleh tukar la stail tudung awak tu..macam berselubung dengan selimut je..awak muda lagi tapi nampak tua sebelum waktunya. jangan marah ye. teguran ikhlas.

dAk EyTy ThOmeL said...

epy belated bezday eliaa.....

Arshieda Nabila said...

happy belated bufday...;)))

Lily Suhaili said...

Happy belataed birthday kak elia !
semoga bahagia bersama mia
n may Allah aways bless you ! ^^

MEDIHA OMAR said...

Wow! Cake siap boleh buka-buka lagi!

Ketulusan Hati said...

elia.....tak tau lak besday elia pada tarikh yg sama dgn besday saya...pe2 pun happy belated besday...seronok tgk awak dpt mcm2 mase besday..saya tak dpt pe2 pun...hehe...

Blog Widget by LinkWithin