Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, June 1, 2011

Video Khairul Fahmi ditampar Julia Zeigler

KURANG AJAR PUNYE POMPUAN!!!

Aku tunang dia pon belum pernah aku tampar muka My Incik Apex.. nak kena pompuan ni.. dia ingat dia DIVA sangat sampai nak tampar laki aku 2-3 kali??!!


arghhhhh....!!!! geramnya!!! *gulung lengan baju*

hang tunggu... aku dapat hang siap aku ganyang2 nanti~!!

Tak percaya cuba tengok video bawah ni








teeeetttttttt... ^^,

Rilex...rilex Elia... this is just an act...

lakonan semata-mata..

video diatas ini merupakan trailer music video Andi A.Merican yang bertajuk "SOLO" feat Altimet yang turut dibintangi Julia Zeigler dan penampilan khas Khairul Fahmi Che Mat.


KFCM pandai ke berlakon?? bukan sahaja berlakon, siap menari dan menyanyi lagi..(xtau la betul ke x sbb tu yg MIA cite)


haaa... nak tahu jawapannya tunggu 9hb June ni dimana Andi akan release the video clip kat fanpagenya di FB.


Sila "LIKE" cepat2 kalau nak tengok..

Andi A.Merican


p/s: still kesian sebab MIA first time kena tampar ngn pompuan pastu kena banyak kali lak tu..ntah brape take ntah..

32 comments:

tokok tambah Sha Shahiza said...

FIUHHH. igtkn benolah kne tamponye. rupe2 lakonn jee. hihih. :)

. heyy , ney kesah haku . said...

terkejut saye kak elia , hehe .

btw , visit blog saye yang tak seberapa yea ?

http://nobieynobiey.blogspot.com

ArELeEz said...

musti dah kembang2 + merah2 dah pipi kfcm tu kan? he3..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh tak tahu pulak tunang ya ni minat berlakon.. nnt blh le berlakon dlm drama aunty nnt =)

Lyeanna Wana said...

amboih kak..
bukang men eksaited bce akak naik bongang..rupenye lakonan semate2 haha~~ saspen2

Ain said...

biasanya klu berlakon ni...jarang dia tampar betul...hope jgnla dia tampar betul...kesian kat apex...Elia pun tak pernah buat Apex camtu...hihi...

Elia Si Jejariruncing said...

sha: benor le tuh tp dlm lakonan la..tp kesian dia kne tampo btol2 bkn pelan2

areleez: aah..ksian2

aunty irda: haha..tulah..bakat terpendam tuh auntie..bole2 nnti kite bincang..waahhh..kekeke

wana: hehehe

yaa san said...

hakhakhak..wat suspen jah..ingt kan sengoti...hahahhaha..=)

Ayiep Lavera said...

laa...suspend je..
ingatkan betul2 tadi..
^_^

JUE said...

ingatkan kena tampar btol...rupa2nya lakonan...mesti merah giller kan pipi apex...

Jamban Comel said...

olololo apek kene tampo hak3 :p

Cik Azizah said...

tak pasal2 KFCM kena tampar...heh suspen betul la kak elia ni!

Shazana Hanis said...

ouch..btw,hi elia ;)

Rtp Farra Arisha said...

hehe tertipu. rupanya ianya sekadar lakonan :))

ceq mas said...

ada sambungan ke nanti???

pieQah aiEy said...

coolnye muka abg fahmi mase kene tampar.hahahaha !

Aida Azryn said...

lol! hengatkan betol2. =.=

Peri PiA said...

cian diaa,julia jahat hehe

Ejat said...

pe leh wt..arahan pengarah terpakse ikot je la..hehe :)

neyra shazeyra said...

i ada single andi ni :)

secretgarden said...

kaka jejariruncing i dh tjatuh hati lh dgn tunang jejariruncing ne;p hahahha bhayaaaaaa~~~ tkde lh i gurau jee~i minat kat kaka jee...comel bbenor~~~

secretgarden said...

kaka jejariruncing i dh tjatuh hati lh dgn tunang jejariruncing ne;p hahahha bhayaaaaaa~~~ tkde lh i gurau jee~i minat kat kaka jee...comel bbenor~~~

tiha said...

salam perkenalan...

marilah join kontest blog saya : http://fasham87.blogspot.com

marilah beli brooch , hairpin :
http://fasham87.blogspot.com/2011/05/new-stock.html

fara_farez89 said...

elia ace cube tampor balik julia tu hehehehe

Ejal said...

hahahha kalo aku pun emosi jga tuw..tpi sabo je lah

Cik Shyra said...

eyt.. saspennnn jek tau elia ni.... hehehehe
tapi keep it up to KFCM sbb mane tahu dia bole kembangkan bakat berlakon...
:)

Reen said...

lahh? sian apek. hahaha... tapi hebat gak, drpd pemain bola jd artis uuuuu .hehhe

Misz Emiylia said...

fuh ingat kan betul2 td!
huhu,kesiannye KFCM..
HAHA, gaya kak elia cakap memang real kena tampar je. hehe =D

http://emilyaqamelia.blogspot.com/

MerLe said...

pengarah video tu yg salah.. tetibe..hehe

intan1979 said...

OMG .... TUNANG YOU KER.... IGTKN ADIK U.....

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

seriously ingat betul.....haha..pndai je kak elia ni yeee...heheee

.::: Princess MOMOY :::. said...

buat cemas jer. ingatkan betul2 kena tadi
Katak Puru boleh dimakan???"
Perhatian Semua Photographer Amatur dan Profesional | ENPC’11"

Blog Widget by LinkWithin