Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 24, 2011

Recovery therapy paling berkesan

Awal tengah hari tadi saya menerima berita yang agak sedih dan menyakitkan hati.. Dah la my fiance punya bahu n tgn injured masa game semalam sampai nak drive pon tak boleh. Ni tetiba dapat satu berita plak pasal something yang dah plan but tup2 the other side lak yg bermasalah. So semua plan jadi kelam kabut.

Mujur ada kakak yang sangat memahami diriku dan mencadangan untuk kitorang gi shopping kt TS utk release segala kekusutan..

Now kekusutan sudah kembali terurai bak rambut setelah menggunakan conditioner.. Lembut beralun gituww..

Betul lah kata org.. Shopping is a kind of recovery therapy.. Haha.. Pandai lah kau elia. Laki kau sebuk buat recovery from injury, kau bershopping mopping pastu consider as therapy lak.. Japgi balik lepas audit balik smua duit, barulah tau erti kekusutan sebenar! Hahaks..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 comments:

awan[is]cloud said...

wahhh ~~ body kak elia makin CANTEK ;)

i'm ezza haniza said...

betul tu...shopping is teraphy:)

cik faten said...

hehehe.. taw xpe kak elia... tym beli 2 memnag xpikir panjang daa... yela... da sumer tulis diskaun itu ini... diskaun + diskaun byk jugak dihabisnyer... balik umah bawu taw erti penyesalan.. hik33...

Dya Razak said...

dear, u look great! kurusnye... pe rahsia le kurus blk???

♥CIK SHA♥ said...

elia dah selim..weewittt..;p

mizzura said...

i like ur pants, anyway take care both of you...


Latest entry|Layan Maharaja Lawak Final & Keputusannay ialah....|

kelipkelipchumel said...

memang betul pun soping itu antara terapi yg paling berkesan+best..ehehe..usah rasa bersalah(dh audit bajet nt baru gigit jari sket..ngeeee)

ShashaCatering said...

Semoga apek cepat sembuh dari injury dia.

Dan keadaan elia dan the other side kembali pulih dan baik semula...

Dila Donghae said...

semoga bhagie selalu ngan KF.. sian dia mase game smlm.. nasib tak bad injured.. kalau tak, konpme dah menggagau kak elia.. :P

Dila Donghae said...

semoga bhagie selalu ngan KF.. sian dia mase game smlm.. nasib tak bad injured.. kalau tak, konpme dah menggagau kak elia.. :P

atiqahzuka said...

kak elia . cantik seluar tuu ?
kat mane bole cari ? hee
btw . dah slim laa skg :))

Atiqah Hasbullah said...

elia,seluar 2 y beli kat mane ye?boelh share link if u bought on9 :)

Blog Widget by LinkWithin