Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 25, 2011

Kami berada di Subang Parade hari ini!


Hari ini. dan hari ini sahaja..

Saya akan berada di booth kami, Closets of AmyAmy dan My Worth Buying Shoppe,
di Subang Parade sempena acara I Love Bazaar selama dua (2) hari dr 11pg-9mlm


siapa yang akan ada di sana sepanjang hari ini? (Sabtu, 25 Jun 2011)


Myself (owner jejariruncing) and my mum (owner My Worth Buying Shoppe)




my sis, owner CeriteraErin


Bf my sis, Amir a.k.a Randy




my lovely fiancee, Khairul Fahmi (Apek), xdpt nak menemani saya di sini atas kesibukkan beliau dgn kerjaya..




*segala updates akan saya buat di akaun twitter. so yang mana tak follow lagi boleh la buat demikian. search for aimieia k?

event details:
dates: 25-26 June
time: 11am till 9pm
venue: subang parade
(near celebrity fitness, refer floor plan )
booths : no. 31 & 32 on 25th June
no. 23 & 31 on 26th June


floor plan of the bazaar



See you there! doakan perniagaan kami minggu ini berjalan dengan lancar yer! if ade yang mencari baju raya kebaya atau baju nk kawin/tunang/nikah, kami ada!

7 comments:

aque said...

wargh...

nak g.. tapi jauh...~~~

Cik FiQa said...

jauh nak p~~~

kasutmerah said...

sy pergi! semata-mata nak jumpa cik jejariruncing.. tapi hampa takde pulak. myb time tu elia pergi lunch or wutever. huhuhu sedih..

izwan7 said...

haha saat2 gini demo keno pehe la kerjaya apek.. olimpik dia main, skuad senior dio main jgk..

all the best to u & apek in future undertakings

notykids said...

dah2 la entry ni.. apek pun nak kahwin dah minggu depan.. just move on babe!! at the same time jaga maruah org lain..

*just an advice*

sorry..

notykids said...

dah2 la cite pasal apek ni.. delete jek la.. apek nak kahwin dah pun next week.. just move on gurl!! at the same time jaga maruah orang...

*just an advice*

sorry...

Elia Si Jejariruncing said...

@notykids err..sapa yang still baca tu yg sebenarnya x move on.atleast i dont read.:)

AND siapa yg masih cerita?please tgk tarikh entry yer.

*just the fact*

sorry.haha

Blog Widget by LinkWithin