Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, August 12, 2011

Baju Raya Saya Tahun Ini


Waah.. banyak naww comments for my previous entry... thanks guys.

Sorry lewat pulak update entry sampai ramai yang tertanya-tanya..

"Elia ni ok ke tak ni?"

"Ke masih meratapi nasibnya... ke dah terjun bangunan??!"


Astafirullahhalazim.. nauzubillah..


Semuanya OK-ok aja dong.. bukan lama tak online sebab xok.. saya tersangat lah ok.. tak caye tanya member2 kat twitter. kite ok je kan? hahahaha.. just busy dengan business sikit.

hehehe.. Sepanjang bulan puasa ni Elia kena jaga gerai Bazaar Ramadhan kat Uitm ni hahh... buat masa ni tolong member2 dulu sebab stock barang saya tak sampai lagi.. Insyallah next week sampailah kot..

barang apa tu??

Barang Baeekkk Punyeee... bak kata Dafi.. huhu

nanti saya bagitahu later k?


Ok. now get back to our main topic okayh?

Baju Raya Saya Tahun Ini...


hahahahaha... sangat bahagia kalau saya dapat baju-baju ni sebagai baju raya tahun ni.. malangnya customer harus didahulukan. oleh itu terpaksa iklankan dulu bakal-bekas-baju-raya-tak-jadi-saya-tahun-ini *dengan hati yang sangat berat*..


Presenting Closets of AmyAmy's Jubah and Maxi Raya Collection :)



tadaaaa..


Ni antara our 2 top and hot items..




*gmbr diambil 22Julai


Baju jubah ni memang cantek. yellowish dengan manik-manik gold.. sangat simple and sweet je sape yang pakai.. jubah ni sesuai untuk yang bertubuh genit atau petite.. sebab kain dia tak berapa nak labuh sangat macam sesetengah maxi or jubah.




*gmbr diambil 22Julai


*histeria kejap* arggghhh... baju ni memang super duper gorgeous dan kalau takde orang beli, akan menjadi baju raya hari pertama saya.. yeayy!!! i love everything about this dress+maxi+jubah sebab dia nampak macam 2 piece but actually its 1 piece je.. it really compliments your body nampak ilusi tinggi gitu tanpa perlu memakai heel 5inci bagai.. haha. i need that! ;p






Sangat gorgeous kedua-dua baju ni kan?? *dah berangan pakai masa raya pertama dan kedua* awwwhh.. bahagianya... tapi my sis taknak jual kat saya lagi. dia kata "kalau tak ada orang beli baju ni then i can sell it to you." cis ngan adik beradik pon nak berkira kan? tulah dia naseb badan dapat kakak accountant. hehe. kidding2 ;p

click link ini -FB : Jubah & Maxi Raya


Cantek kan baju2 ni?? (berapa kali nak cakap da)Kalau ada yang baik hati nak belikan untuk saya lagi cantek.. kahkahkahh.. jahat giler.. ;p


So if sesiapa berminat nak beli baju-baju ni, silalah email aaron_axquack@yahoo.com utk order dan boleh jugak tanya tentang iklan @ Jejariruncing

32 comments:

~deashuQin~ said...

ade size & warna aper yea cik elia?

Meen Ramsa said...

elia, ada buka gerai dalam uitm machang kan? dekat mana gerai nya? i nak pegi usha nie..

Anum said...

anum suka yang kedua
cantiknya

CurryPuff ♥ said...

kak elia , comel comel smuanyaa bju ini . tp xdaa pulaa nasib saya hari nii , tade saiz besar sye lorhh . hukhuk . btw , good luck ngn kak elia punye bussines . :)

amiey lee said...

huhu cantikkk..tapi tak leh pakai jubah la..tak sesuai tuk ibu2 yang sedang breastfeed..kang nak selak payah..hahahahahhaa

eusaida_eda said...

cntek2 :D

Cik Eka said...

kelabu tu cntik...tp eka ni tinggi..kalau beli ni mau singkat..huk huk

SueriaSun said...

Assalamualaikum

Wahhh riang ria menjelma syawal ...cantik bajunya.Salam dari SueriaSun.Firstly..i like ur blog..penuh cerita ceriti.I just got to know ur blog in some one's FB..anyway that's not important.Yg penting hope we could be friends ya..You are the most gadis yg paling ceria,sempoi, gila gila not to mention tabah dan cool.Hey keep up the momentum ya!I used to wear braces too but masa my childhood when i was 11 sampai 13 taun,years suffering never like it.I look awfull.But u look good..take care and salam Ramadhan .

Fatin Farhana Binti Ramli said...

awesome..suke jubah tu

Chekgu Azrine said...

cantik...

mimie.. said...

soo0 sweet la baju kaler silver tu..
i like!! :)

Cik Rose Cute said...

Very Nice Elia....Selamat Kembali!!!....Ramai orang merinduimu...

amerhaizat said...

first time comment kat blog , haha .
berbalik kepada cerita baju raya tahun ni , ni nak tanya , tahun ni apa tema ? haha . bosan ni mata tak boleh lelap lagi ni -ajat <3
haha apa lah syot pagi pagi ni post comment kat blogspot , ni pecah record ni . Heee

saya_arief said...

cantik..
mari-mari..beli baju raye.
:D

chainzz said...

Assalam Elia yang runcing jarinya.

waaaa...semangat ea nak beraya. jual baju tuk pompuan je ke? baju melayu utk lelaki takde ekk? =[






~kawan~
http://mymatahatijiwa.blogspot.com

mr_mrs mikko said...

waaaaaa, eliaaaaa.
lawa yang kelabu tuh..
dahlah tema raya family kitorang kelabu..
oh no!serius laaaaaaawaaaaaaaaa!!! tapi aku dh beli..

pinkyanie said...

Elia...kat mane nk cari baju nie...canteknyer..

Amirah Suhana said...

Makin kurus.....tc ya !

saperakue said...

serius yang second tu lawa~~

sakushi chan said...

ya..canteknye bju yg kaler grey 2 ^^

deqlis said...

wah..fesyen baru yer?

ipa faiza~ said...

baju y kaler silver tuh lawa!!

:)

Apishafeez said...

kental sungguh akak ya..
hehe..
good2..
kagum tgok page view akak..
mcm air paip mngalir...
lps ni ltak entri best2 lgi ye kak ^^

Manismadu84 said...

Alhamdulillah...semoga terus tabah...pasal baju2 tu mmg santek tapi malang i nie berbadan super dumper...hehehe...cik Elia jangan risau silap2 hari bulan u lebih slim sb u mesti buktikan yg u bleh hidup tampa X-MIA....

Princess Anna said...

wow... cantik baju... = D

KuNanGKuNanG said...

mmg cantik..tringin nak pakai bj camni.tapi badan sy chubby la..huhu

wordsfromtheheart said...

harga yg 2nd tuh berapa eyh..

lady_choice.blogspot.com said...

chantekk laa bju tue....tp xsesuai kot dgn bihah....hu3

Shawls IndustRy::: said...

Good luck dear.. you memang dah sangat setia n tabah..so lucky a man who get u soon!! btw cantiknya your jubah :)

Nieta Abadiey said...

cik elia...saya nak ler yg nie...please:) tp berat kiter 38kg jer...muat tak?suke sgt2 tgk:)

Nieta Abadiey said...

shantek la...i nak beli utk raye la cik elia:)

n.i.n.a said...

Yang kaler kuning tuh langsung tak cantek.

Blog Widget by LinkWithin