Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, August 15, 2011

Pashmina Satin, Chiffon and Accessories



Kepada penuntut di Uitm Machang Kelantan atau penduduk sekitar kawasan ni bolehlah singgah ke Bazaar Ramadhan kami di Medan Ilmu yang akan berlangsung sepanjang bulan Ramadhan ni.


Untuk adik-adik, kakak-kakak yang ingin mendapatkan koleksi Pashmina/selendang Satin, Chiffon dan accessories jemput singgah ke gerai/booth kami!



(booth kami terletak bersebelahan Booth Pizza Islam)




Pashmina Satin




Selendang Chiffon









Free tutorial akan diberikan kepada pelanggan atas permintaan ;p














terdapat juga pelbagai accessories yang sesuai digayakan para gadis muslimah











Accessories kami boleh diperbagaikan kegunaannya!




















Jemputlah singgah ke gerai kami ye~!!





psstt... lepas ni nak reveal "barang baek" yang Elia jual pulak!






Nak tahu? kena tunggu..

tapi saya boleh bagi clue sikit... perasan tak Elia dah kurus sikit kan?(xkurus mana lagi but dah susut la jgk)... haa.. Elia akan kongsikan rahsia dekat anda.. Good things kan better to be shared... hehe..





btw, credit to Dayah sebab jadi our jurufoto for that day ;)


34 comments:

eila's roy said...

bagus bagila cepat2 ckit hehe...

qieysuee said...

sis xde jual on9 kee ?

belogkiter said...

Insyallah

kak wawa said...

wow!mcm2 gaya bola dibuat ek?very nice and beautiful... :) love it!

k233 said...

buat online jugak plz? lagi banyak customer boleh beli.

Cik Bell said...

nabila azriena jadi model .hahaha..
kirim salam kat dia keyh..
cun lah!! ;)

laskar pelangi said...

wah! manyak santikkk!

Nikisa Izas said...

cantik-cantik..if i kt kelantan bolehla join sekali.;)

ain rashid said...

kak elia makin gojes ! ^^)

ain rashid said...

kak elia makin gojes ! ta sbr na taw rahsia kak elia jd slim la ! lol ^^)

Miss Xyz =) said...

so sweet.. tp too bad sye ni xde byk sgt duit.,,. hehe ^^

Eya Eybizz said...

a'ah..nmpk kurus da skang...x sbo nk tau ape rasienye..

smileyeisha said...

nak tengok collection tudung tu (^_<)

aimi adilah said...

wah dah hbt mache lorh nie ek... ciap buka bazar kt medan ag dlu kt tho je... nie xadil nie.... :P

mia amira said...

cantik laa kak.. :)

schaaa said...

both cantekkkk...=)

♥ aeryn ♥ said...

yer , memang nampak makin kurus . good luck :D

C i k P i p i T e m b a m said...

auwww shawll ! nk shopping utk raya nie laaa :P

dear..honey said...

cute laaa tdung 2..<3 jual laa on9...pe rahsie nye...???

cik nur said...

wahhh elia nampak cantik jaaa
harap pasnie lebih bersemangat la eh :)

Meen Ramsa said...

elia, i xsabar nak pergi booth u! bagi harga kasih sayang dekat i bleh x? hehe..:)

Azura said...

Yup nampak kurus dan lagi cantik. Good luck ye Elia...

zoe said...

ehem2.. makin cantik skang ni.. bagus2.. keep it up girl... wanna see more than u!!! muahxxsss

Kathy Rospin said...

elia..sy suka tgk awak masa kurus dulu. u look so hot. skrg pon comel jugak tp comel dn hot itu bbeza kn? hehe.. nanti kurus blh jd model. go go elia! hehe

haniey said...

kak elia xjual on9 ke?ala gelang tu cntik sgt..hani duk kelantan tp jauh gak nk pegi mchang tu..

awin said...

leh tk upload cara pemakaian selendang tu...cantik.. =) mcm orgnyer...

awin said...

elia leh tk upload cara pakai selendang tu..cantik same dgn tuan nye.. =)

Nuroll said...

salam elia...Syukur alhamdullilah suka akak tgk elia dh ceria...:)! And girl, u looks so different now...makin cantik...tambah ayu...:)!

Cik Gee said...

ermmm.. selama ni gee jadi silent reader je.. tapi pas jumpe ngan satu blog ni, gee rase cik elia harus tahu. kalau dah tahu itu gee x pasti.. tapi ape yg ditulis dlm blog tu, nauzubillah min zalik.. busuk name cik elia, busuk giler.. fitnah di bulan ramadhan? bukan xde org yg nasihat, tapi tuan belog tu memang mulut cam lahar.. ni link blog dia.. harap cik elia tabah..

akugilerglamor

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAA

Craznotydoty said...

elia,buat online la...
dah xstdy kt machang la...
order sini kan senang :)
pelis ek,dah merata cari pashmina satin warna sedondong ntuk baju still xjmpe2...ingat nk tgk koleksi..
uplod dkt blog la...sng :)

shazreen jasmin said...

kak elia jual lha online,,kt jb tade lngsung jual pashmina satin tuh,,;(

belle said...

Oh your partner in crime tu my friend. Nurun nabila kan ?

cik siti said...

akak promote shawl, kite nak promote corset tok akak, kompem meletopp sng n selesa lg nak posing for marketing. terjah blog ye... :)

Blog Widget by LinkWithin