Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, August 13, 2011

Kuih Raya Saya Tahun Ini




Percayalah bahawa selain sibuk berniaga, saya juga sibuk buat kuih raya bulan puasa ni.


percayalah bahawa kerana tu yang susah sikit nak update blog ini.


Percayalah bahawa ada pelbagai jenis kuih raya untuk anda pilih.


percayalah bawa kuih-kuih ini sangat sedap dan dibuka untuk tempahan.
























Percayalah bahawa anda boleh menempah kuih-kuih di atas selewat-lewatnya pada 19hb August.


Percayalah bahawa anda boleh cuba/try/test rasa kuih-kuih ni dengan cara anda datang ke gerai kami di AmyAmy's Boutique cafe yang terletak di Kilauan Snow Car Wash bertentangan dengan Petronas Taman Setiawangsa. Gerai kami buka dari jam 6ptg hingga 12mlm sepanjang bulan Ramadhan.


Percayalah bahawa jika anda tinggal disekitar lembah klang dan nak kuih-kuih ini dihantar ke depan pintu rumah anda, boleh tapi kami akan kenakan extra charge untuk kos penghantaran.


dan...


Percayalah bahawa semua yang dinyatakan di atas ini adalah benar kecuali part yang saya buat kuih-kuih ini sendiri.. hehehehe.. jangan mare.. nanti kena jual kat pasar Ramadhan ;)



:: Peace jangan marah2 ::




So if sesiapa berminat nak beli baju-baju ni, silalah email aaron_axquack@yahoo.com utk order dan boleh jugak tanya tentang iklan @ Jejariruncing

43 comments:

::Faizah Ghazali:: said...

Percayalah saya tidak akan order kueh anda. Ehehe.

#Err tak makan kueh raya la. Uhuk3.

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

8 X Percayalah... (",)

Saye Percaye....
lau ade mase leh la singgah try and test kat situ yerk.....

singgah sini juga :
http://farhancr7.blogspot.com/2011/08/buat-duit-dengan-letak-iklan-exabytes.html

::Faizah Ghazali:: said...

Percayalah saya tidak akan order kueh anda. Ehehe.

#Err tak makan kueh raya la. Uhuk3.

dayah said...

hehe..kelakar la Elia nie.."percayalah bahawa" 2 ayt yg plg x blh blah..sbb 2 x jemu2 bukak blog Elia..mmg ske sgt cara penulisan Elia..u got style la Elia..we love u <3!!

nursyaz_serena said...

waa....cam best jer...
anyway...kak ya...u look gorgeous...sincerely

Miss Xyz =) said...

mcm menarik je.. tak nk kasi kuih rye free ke kat sye? lalala~

halila Ibrahim said...

percayalah yang akan tentu tak dapat nak rasa pasal akak dok di UTARA tanah air... huhuhuh

Beeha B. said...

hahha..percaya sangat tadi...

elia sgt cantik tanpa kaca mata..dah lama perasan..tapi nak cakap jugak. hee..

Ibnu isa said...

hohoho baru nk beli kalau kak elia buat... :P

ceq mas said...

percayalah..awak sudah nmpk kurus.hikhikhik

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ nampaq mcm lain drpd yg lain jew kueh ni ... interesting :)

adlina said...

mmmmmm yummy!!!

.:AiN iKeUchi:. said...

waa..meniaga kuih rayer..best ni..hihi.ingt yer la elia yg wat kuih..hhaa

cik yam said...

kenapa makin kurus ni . mesty tade selera makan kn

Aimmie Qistina said...

nak free boley

Aisyah !:) said...

muka Elia macam Maria Elena lah . hehehe .

Munna said...

ingat betul buat sndri td =)

Azreen Zunairah said...

wahhh !! reen paling suka tart blueberry..nanti nak order lah..susah nak jumpa kuih tuh

Amieynna said...

Cantiknya kuih raya..
eh silap..
cantiknya elia.. hehehe..

chainzz said...

wah..bakal bisneswoman masa depan nih.

=)

sibuk berniaga baju, membuat kuih dan berposing. huhuhuhu....

nini said...

selamat berniaga...=D

Si JaRi kOntOt said...

comellnyewww elia... cute, cuwett.. hehe..slmt b'puase..=)

kimhermosa said...

gud luck elia ~ santeknye..dh slim skrg ni <3 keep it up gurl...i will owez support u XD

lady_choice.blogspot.com said...

Wahh!!bestnya biskut tue....hu3
Ya bt biskut ape thun nie????
kek hari raya xde??:)

fiya said...

Nmpk mcm makin kurus la kak elia :)

::EIDA:: said...

Comelnya Elia =)

mr_right said...

muwahaha. mr right terus lapar ! nak rayerrr ~~

RUPA PARAS BUKAN SEGALANYA(:

. heyy , ney kesah haku . said...

salam ..
wow kak elia . nmpak cambest je. nk try2 bley? huhu.

Nurul Ainaa said...

Emm dekat dekat je dengan rumah kite. Kite duduk setiawngsa jugak. Dekat dengan JJ au2. Huhuhuh..nak pergi lah nanti.. ^^

Ummi Dania Yasmine said...

Hi dear, percayalah...anda sememangnya sangat TABAH!!!!....aisehhh macam nak oder je kuih kuih tu!!!

Cik Eka said...

cantiknye elia skang..hehehehe

eh kuih tu nampak sedap

student life said...

hehehe....u look more beautiful bile u pakai tudung..sukeee sgt taooo0oo...heheheh...

tak marah bile bace...senyum jek sepanjang bace entry nih...hihi

myravea said...

Percayalah,

Dua kerja dalam satu masa pon boleh berjaya..hehe..Semoga success yek akak elia :)

AiDa SyaFiQa said...

kak eila jom la join segmen nie...

http://aidasyafiqa.blogspot.com/2011/08/segmen-kuih-raya-pilihan.html

MerLe said...

hehe..slmt berurus niaga~

'Aisya Salim said...

manisnya kak Elia !

Ayien said...

cewah..elia nampak makin kurus la...chaiyok2 apa petua...=)

aien said...

Percayalah elia skrg telah bangkit,well done dik akak will suport u. Semakin slim dan cantek, rugilah org tu yg tutt dgn elia.

aien said...

Percayalah bahawa elia telah bangkit. Keep it up elia. Semakin slim melim dan gojes. Org yg tutttkn dgn elia biar putih mata. Hehe:). Akak always suport u kayh.

Salina@IbuAqil said...

Pstttt Pstttt!! Suka tengok Elia senyum kambeng camni.. Comei!!! Senyum selalu erk.. Cubit pp skit bley?!!! ;p {larikkkkkkkkkkkk!!!}

Salina@IbuAqil said...

Pstttt Pstttt!! Suka tengok Elia senyum kambeng camni.. Comei!!! Senyum selalu erk.. Cubit pp skit bley?!!! ;p {larikkkkkkkkkkkk!!!}

mrs.nn said...

experesi muka pnuh dengan ketabahan. :)like!

@emy said...

Percayalah..suke tgk elia makin ceria, makin hepi...makin cantikk dan manis di pandang..percayalahhhhh =) hik3

Blog Widget by LinkWithin