Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, August 8, 2011

Beauty A Lives



Berita baik untuk anda di luar sana yang menitikberatkan kecantikan dan kesihatan diri!

Beauty A Lives menyediakan pelbagai jenis produk kecantikan dengan harga yang sangatlah berpatutan. Jom kita tengok TOP 5 barangan terlaris bak goreng pisang panas mereka!



Special Offer

RM 15


kepada sesiapa yang mempunyai masalah keputihan, 'berbau', senggugut,period tidak teratur and terutamanya kepada sesiapa yang dah 'longgar' and berhajat untuk 'ketatkn' balik dengan kadar segera,
sis amat2 menggalakkan u all untuk try this product..

199% dijamin ketat balik seperti anak dara.. memang sangat-sangat berbaloi!setelah diuji kepada berpuluh2 tester, feedback dari tester2 yang sis dapat memang sis puas hati sangat-sangat.


2.
NF Slimherbs




1 TRIAL PACK
( 10 Capsules + FREE pos express )


1 Trial pack (10biji) + FREE pos express
RM35

3 Trial pack ( 30 biji) + FREE pos express
RM 95


if u all ada masalah berat badan berlebihan, perut buncit, or sebarang masalah kegemukan, dah try macam-macam produk kuruskan berat badan, dah berhabis beribu2 hinggit tapi tidak menjadi jugak, sis sangat2 merekemen u all untuk ambil slimherbs..



3. NF Acne Cleanser


Special Offer
RM25
for 1 bottle + 1 capsule


if you ada masalah jerawat pape je tak kisah la jerawat batu ke, jerawat pasir ke, jerawat bernanah ke, or any other kinds of jerawat, try this product..
memang sangat berkesan!


our own testimonial for NF ACNE CLEANSER
(ELLY)


(ZETTA)



4. Crystal Collagen Eye Mask

Offer Price!
RM20 (6 packs)



sangat bermanfaat untuk menghilangkan garis halus di sekitar bawah mata,lebam hitam di bawah mata, removes puffiness and prevent aging. Dengan pemakaian yang teratur, hasil akan sangat menakjubkan.


Product Ingredients
Collagen,L-C,hyaluronic acid,glycyrrhizic acid,hydrolyzed mucopolysaccharides

*Cara penggunaan
pakai sehingga masker mengering. Anda akan akan rasa masker yang mulanye macam jely & akhirnye bila kering ia akan bertukar macam kertas sebb collogen semua da menyerap pada kulit.

2 - 3 kali seminggu
(pengguna pertama kali = 1 kali sehari selama 6 hari kemudian hanya menggunakannya sebagai rutin selama 2 -3 kali seminggu)


5. SHISEIDO Black Mask
Special Price!
RM18 for 6 packs

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Cara Pemakaian:
Oleskan secara merata ke bahagian muka yang diinginkan, jauhkan bahagian kening dan kawasan sekitar mata dan bibir. Biarkan selama 25-30 minit (sampai masker betul-betul kering). Tarik dengan hati2 dari arah luar ke dalam.


Dan hasilnyaaaaa... :) gerenti! mencacak-cacak keluar!

Dapat digunakan 2 hingga 3 kali dalam seminggu. Jika hanya digunakan untuk daerah hidung, 1 sachet dapat digunakan untuk 5 hingga 6 kali penggunaan. Simpan baki masker yang belum digunakan dalam bekas bertutup.


Untuk sebarang pertanyaan, atau untuk penjelasan lebih lanjut tentang produk produk lain mahupun untuk membuat tempahan, sila lawati atau berhubung dengan Beauty A Lives di;

Email: beautyalives@gmail.com

Website: www.beautyalives.com

Facebook:
beautyalives page




31 comments:

emmetnadzirahishak said...

elia is back~! awesome...~!! gudluck in your test and exam. muahh~~

smilegurl said...

dh dijamin kem.kesihatan ke??
cm nk try gak...

smilegurl said...

dh dijamin kem.kesihatan ke??
nk try gak..

rizqi beauty said...

elia..camne nak order? bole bank in melalui CIMBclicks ke?

Kalin87 said...

elia... ok? baru nampak entry terbaru... :D selamat kembali... lepaskan apa yg terbuku... menulis sedikit sebanyak dapat membantu... :-)

nuruhuda_329 said...

ari tu amik gambar cik elia satu utk wat entri kat belog hehehe :)

http://nuruhuda329.blogspot.com/2011/07/sweet-sabtu-hati-ini-memilih-kamoo.html

fiq. said...

perggg, gelinye gambaq lastt,,,nak satu lahh! mcm bagus je product ni

rose.. said...

ni bahan tiruan ke bahan ori??

EilyfaRa said...

elia ade kelulusan dr kementerian kesihatan ker??
mcm nk try..tp takot la..
ad kesan smpingan lak dr ubat2 tue....

EilyfaRa said...
This comment has been removed by the author.
EilyfaRa said...
This comment has been removed by the author.
Si BuDaK KaChAk said...

mcm bez je...nak try la...muke ni da truk...tp tggu masyuk la..da kering la plak...

amiey lee said...

wahh akak mcm berkenan kat mata n hidung tu huhuhuhu..nak raya dh ni kna wat something kekekekekke

thanks elia

~Queen Q~ said...

raya makin hampir!

Cahaya Qaseh said...

as salam...

ELIA.. NF slimherbs tu jamin leh kurus ke??

n.. NF Acne Cleanser tu dijamin utk p'hidap resdung x?? sbb da pakai byk produk still xjalan.. tp muke sy xdela teruk sangat.. risau lau try muke tmbh teruk.. -_-


thx ye..

~LittleBoxCloset~ said...

Semua produk nie diluluskan oleh KKM ke?..maklumlah benda nie semua untuk dalaman & kulit muka...so nk dptkan kepastian jer..tq

nasha_libra said...

mcmana nak dapatkan produk2 kat atas ni?

Lady D'yot said...

saya suke entry ni and ni first time kot komen..sabar ye elia..saye tau elia kuat..moga dipermudahkan segala urusan elia..n bertemu dengan kebahagiaan di dunia n akhirat..

C i k P i p i T e m b a m said...

mcm best jeee ! huhu . hrga pon xmhal sgt

cik purple said...

hi elia..b strong k.. :) akak mcm interested ngan Shiseido Blackhead Remover Mask tu..

Chenta Qaseh said...

laa kan ade elia bagi website, email ngan fesbuk beautyalives tu..try la..sy da penah try slimherb..mmg best..xlapa..tapi dahaga sgt2..badan pon da mule shaping skrg ni..

sniffa93_aznil4eva said...

wahaaa. yang blackhead tuh paling best:D

Anak Tajul Molok said...

thanks elia. good info n i da order slimherbs sudaaa. hehe.. btw, pasal ur story tuh just be tabah ok. org kawen pon ada bercerai.semestinya ada hikmah yg Allah smbunyikan dr pngtahuan kita utk u. or xnk u kecewa when u get married ke kan.. move on. always support u! :)

Pink Lavender said...

elia...
lastly u update ur blog dik non yer...
hidup kene teruskan yer..yg dah berlalu biar berlalu.saje nak komen kat post yg ni..post b4 ni dah 5 ratus lebih...malas mak neng nak scroll down dek oii...hu3...

.: yazlynn ;. said...

akak start follow elia since issue MIA tu.. tp as a blogger mmg akak rasa personal matters its up to us kan.. sabar k

KimeYongAli said...

CEPATLAH UPDATE BLOG CIK ELIA...I LOVE YOUR WRITING..

Rahil Fauzi said...

wahh..elia..mcm best je SHISEIDO Black Mask tu..cmne nk order??..huhu

Fairuz Liyana Azman said...

kalau bekas jerawat bleh ke dear?

zainiera_Qaseh said...

wah nmpk cam best je..asa cam nk bl tp blh prcaye x ubt2 ni??
lau nk bli cmne erk care nye ^__^

Elia Si Jejariruncing said...

sebarang pertanyaan atau tempahan boleh buat kat website yg tertera kt atas.. selamat menjadi cantek ye semua!!

CikEmoNia said...

Maceh! sy da jmp produk yg sy cri..
Sy bru nak cube! NF Acne Cleanser tuh.. hope muke ley kembali spt dulu! ;)

Blog Widget by LinkWithin