Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, August 14, 2011

Dua Kerja Satu Masa



Jumaat lepas, saya kena buat dua kerja dalam satu masa.


haa.. hambek kau busy sesangat ke sampai kena buat dua kerja dalam satu masa?

takdelah busy mananya cuma kebetulan me and my partner in crime ni kena siapkan our group assignment yang memerlukan kami berposing santek-santek dan kebetulan dalam masa yang sama saya nak tolong my friends yang jual tudung and accesories ni iklankan barang mereka. So its like killing 2 birds with one stone la kan. tak leh guna pepatah sambil menyelam minum air sebab tengah puasa. kang batal lak pose teman. hehehe




Lokasi kejadian- kat area Uitm Machang ni je. kat tepi bukit tempat orang selalu lepak atau berjogging atau tempat pasangan buat adegan dating ala-ala Awie dengan Erra dalam filem tu.. hehe. Tapi kami buat time bula puasa dan dalam kul4 petang memang non adolah orang senang sikit nak buat kerja






me and my partner in crime ^^,





terpaksa posing ala-ala model catalog sebab memang my assignment kena "create" a business with a website selling those items.. disebabkan bajet yang ciput bulan-bulan pose ni kamilah boss, kamilah kuli, kamilah model, kamilah director, kamilah prop manager, kamilah website designer, kamilah segala-galanya..





nasib kami tak jadi photographer sendiri untuk project ni. bertuah ada kawan yang dengan rela hati volunteer nak amikkan gambar. ikotkan bajet utk photographer pon nan ado.. hehehe..





bersiap-siap nak start shoot. cermin kete jadi mangsa. XP




kehekehkehh.. sapa yang nak termuntah tu sila tahan..
kang batal lak puasa anda ;p




antara pics for our website tu..






busy-busy pon sempat bertweet2 lagi ye






haah.. sengaja bagi korang exercise leher sikit puasa2 ni.. malas nak rotate





patutnya minggu ni ada photoshot utk OnlineHijab dengan Kak Lela bagi koleksi baju raya tapi sebab ada banyak kerja kat Uitm ni terpaksa tolak. Next shoot lepas raya ni insyAllah ;p




ni muka orang cover malu bila petang2 sikit tu kete dan tenggiling(panggilan utk van uitm) duk lalu lalang usha kitorang shot ;p





hahaha.. plastiknya senyuman ituww..






but most of all i personally love this pic.. yang pic berdua ni..
cantek sebab kebetulan angin tiup and macam guna prop kipas lak.. Save bajet...hehe!





Pics untuk website tu dah tengok kan? nantikan pic untuk promote barang-barang jualan member saya nanti ye. lagi menarik... jeng.. jeng..jeng


p/s: sedang dalam process utk buat tutorial cara pakai shawl satin and chiffon ;)

22 comments:

atyn bambam said...

kita suka tengok kakak happy . and semua gambar cantik2 . suka suka :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cantek posing....

dayah said...

cantiknyer elia...sweet sgt pki tudung..comel..suka sgt2..

schaaa said...

elia boleh jadi model runaway ni..haha

cik bihah said...

elia dah makin cantik.. ;)

Dayana Aj said...

kak elia.. cepat2 buat tuto cara pakai shawl tau. tgk akak pakai cantek ouh..

::Mastura Zakaria:: said...

ooo dah nama tenggiling eh, korang panggil van kuning tu..hahahhaha.... [ex-student uitm machang ni]tempat yg sama kitorang selalu lepak situ sampai pak guard usha pelik...

osHin said...

nice... :)

zoe said...

bestnye elia, pastu mesti ramai beli kan???

Mia Sara Najwa said...

sweet :)

Dee said...

so beautiful,u look great in pink n i tink u loose weight too yah, nice :)

aii si colourfulroses said...

Kak Elia, comel.. cute.. hehe

KuNanGKuNanG said...

manis3x....

aten said...

suke nye that pink maxi skirt..jual x??if jual brape yee??

KhaiZa said...

yeah... xsabar nak tunggu tutorial tuh...
--
Khaiza Beauty Shop

emilyrockz said...

all the best in what ever you do. looking at how you manage to act cool (evendo dalam hati only u know), I adore you even more.

Allah maha mengetahui setiap sesuatu. Dia tengah plan something big for you. Take care. =)

adila idayu said...

teruskan dgn imej cam ni ye elia...=)

minmamat said...

hi dear.it's good to hear u r ok there..kuatkn n tabahkn ati..murah rezeki adik ek..kecik2 da pndai buat duit ^_^

143me said...

oh x le myelam sambil minum air ek?hehhe sbb puasa?lucula..

iLa VaNiLLa said...

inilah hikmahnyew.. banyak yang elia dapat.. :)

::saya acu TEDI :: said...

hello cantik! dah kurus kan.... :)

Mimi ! said...

saya tumpang happy sebab kak elia dah bertudung :)

Blog Widget by LinkWithin