Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, August 16, 2011

Jom jadi lebih sehat dan cergas!



Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang?Tahukah anda dengan pencemaran, permakanan dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda.
Rawatan traditional di Asia sering mengaitkan bahawa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam badan.
Tahukah anda koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara timur tengah. Ramai telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.




Dengan ini, saya ingin memperkenalkan "barang baek" saya iaitu Foot Detox Patch!





Cara menggunakan Foot Detox Patch:
Anda hanya perlu menampal koyok tersebut selama 5 hingga 8 jam semasa anda tidur untuk membuang toksin dan hasilnya koyok tersebut akan menjadi hitam kesan daripada pengeluaran toksin daripada badan.Adalah disyorkan untuk digunakan setiap hari.
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Anda perlu memakai koyok ini 5 hingga 8 jam.



::Keadaan foot patch setelah digunakan semalaman(mengikut individu)::


Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-


Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnya anda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki
- Mengurangkan tanda-tanda penuaan


Manfaat Foot Detox Patch ni berlainan mengikut individu sebenarnya. Ikot pengalaman Elia sendiri mengamalkan pakai foot patch ni...

1) Melegakan sakit tumit dan tapak kaki
- Saya selalu pakai bila berdiri terlalu lama, pakai heels, or bila balik dari bershopping tak hengat dunia..balik tu memang sakit kaki tak hengat2 lah. b4 tido pakai. esok bangun dah tak rasa sakit dah.

2) Untuk membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan
- Based on apa yg saya baca kat SINI, foot patch ni boleh mengurangkan selulit dan membuang lemak. Saya perasan juga bila pakai benda ni saya jadi kerap membuang. So kadang-kadang tu bila makan banyak sikit, malam tu mesti tidur pakai foot patch ni.. esok bangun rasa ringan je badan. ;)

3) Membantu merawat masalah jerawat
- bila kita dah buang toksin dalam badan kita, jerawat pon kuranglah. orang yang mengalami masalah sinus/resdung pon boleh try guna.

4) Melegakan sakit pinggang

5) Untuk penyakit-penyakit lain melalui titik refleksologi di tapak kaki (leh refer pic yg atas skali tu)
- Kalau sakit kat bahagian2 tertentu, bolehlah tampal patch ni kat bahagian refleksologi kat tapak kaki tu.



** sesuai utk lelaki dan perempuan...
** sesuai utk warga emas yg selalu sakit kaki, sakit lutut..belikan utk ibubapa or mentua anda.(bonus amik hati;p)
** utk perokok juga sesuai...(kan bnyk toksin yg disedut..)
** bagi mereka yg mementingkan kesihatan dalaman..
InsyaAllah berkesan dan mujarab!

Packaging - loose pack. Ini kerana kos akan bertambah sekiranya menggunakan original box!


Bahan2:
1) Wood Vinegar Extract
2) Bamboo vinegar Extract
3) Chitosan
4) Plant power
5) Vitamin C
6) Tourmaline
7) Cornstarch


Berapa harga Foot Detox Patch ni?

Harga Biasa : RM 2.00/pcs
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Bagaimana untuk dapatkan Foot Detox Patch ni?

Jemput datang ke Bazaar Ramadhan kami di Medan Ilmu, Uitm Machang.
Booth 11a (bersebelahan gerai Pizza Islam)

Untuk yang diluar Machang, boleh emailkan order anda, beserta nama, alamat, no tel & kuantiti ke aaron_axquack@yahoo.com dengan subjek "Jejariruncing:footpatch". Pastikan email anda bersubjek yer. takot nanti ke Spam shj tempatnye. ;)

28 comments:

♥mama eza♥ said...

kalo breastfeed leh pakai x?

puteяi ʓαняα said...

wooo! bynknye benda itam tu.
lg itam, lg byk kn bnda yg x elok dlm bdn?
rasa mcm nak simpan sampai umur 25. hek99

Che Lin said...

Hi elia. 1st time leaving my comment here :-). abt this detox foot patch if u care to read this entry, http://aididmuaddib.blogspot.com/search/label/Detox%20Foot%20Patch
I did't say the detox foot patch is bad because I used it too, sometimes ago. Back then the foot patch mcm kinohimitsu was very popular :-)

Cik FaRiZaM said...

wahhhh....bagus ek benda ni....leh kurang kan berat badan sekali...mcm menarik je.

bspotgurl said...

Ermm, good info!
thanks for sharing, babe :)

Diana @ bilakukatacinta said...

promote rupanya...pernah try detox..tp tak konsisten..so tak nampak lah ape2 perubahan ...

CikPuan Fara said...

sis, tak jual online ke?.. jauhnye machang dgn penang ni.. heheh

adlina said...

ala jauh la kelantan dengan kedah..tak boleh beli online ke??

Ummi Dania Yasmine said...

uishhh jauhnya nak beli foot patch ni....eiiii geli gak tgk kat foot patch tu.....

NurulMimieJamaludin said...

Foot detox ni tak nak buat pos ke? kalau nak beli secara online boleh? beli pukal ada diskaun?

zoe said...

owhh kite pun penah pakai gak.. best and selesa. after malam lepas pakai, bangun pagi tengok rase nak termuntah tengok banyak sangat toksin. i heard, x leh pakai 4 consecutive days kan? kene selang2.. TQ elia.

nana_picanto83 said...

eh eh..
dapat kurangkan berat badan???
suka3x...
ada jual secara online tak??
coz jauh sangat nak seberang laut (langkawi) ke machang... :)

Khalisa Ridzuan said...

hi elia ;)
jauhnya nk dptkan patch ni..huhu.kalau i yg kt KL ni mcm mane.huhuhu

huhu yuhu said...

sy ada jual pelbagai produk slimming..sy pon ada jual gold foot slimming patch...harga lagi murah kot dear...blh tgok2 disini https://www.facebook.com/media/albums/?id=100000649838883

>_<

NuR AmIrAh bInTi YuSOF said...

k.elia kalo nak oder boleh x???tapi xboleh mai sane,sye kat selangor..=(

Are-Gya said...

ala elia..jauhnya..kite kt KL ni..ngeee

Fayyazmi said...

elia mmg pakai ni ke ?
nak test lah beli.
Na beli kat your booth mmg jauh aa sebab fayy KL. huhu

voluptiousIKA, said...

kak elia dah kurus sekarang kan ! Nampak sangat ketara . Bertambah cantik tau (hihi meh singgit) tapi memang terkejut tau.apa rahsia?tak kan pakai foot patch je ?

catatanjemariku said...

sy nak beli la elia....mcm mana

ANIS SI PENGGEMAR CADBURY said...

ermmm..kak elia..boleh tahu x bazaar kat uitm machang beroperasi smpai pukul berapa?? sebab sy duduk dkt area machang je...hik3..nk sngt jumpa kak elia.

kasutmerah said...

yayy dah jumpa...
beli online boleh tak cik elia?
boleh la..plishh..

Sekamar Rindu said...

boleh cuba ni...

.::piNk PolkaD0ts Cott0n::. said...

elia pakai Premium Beautiful kan kan elia kan? eheheh

LiyanaAqilah said...

elia balik kl bila? hee!
nakk beli jugakkk :))

::lAdY.jAjA:: said...

kak elia..
saya da penah pkai..
foot patch neyh mmg elok..
cuba jgn x cuba..

huhu yuhu said...

hye..ada sape2 nk beli gold detox slimming blh like sini..saya ada jual..
https://www.facebook.com/pages/HuHu-ShOpPiNg/177665175639658 ;)

elia jgn marah eh..terpromote kjp ;)

amny said...

kak elia....

harini bkak blog akak baru perasan post ni..

roomate sy puas cari foot detox patch ni kat lua...xtahu plak akak jual....nak beli bleh lagi ke??bazar uitm tutup bila ek?? sebab jarang trun bazar...n klu trun pon tkot xjupe...emmm, rabu ni kami blik kg da....kami duk kolej TDM..hope bleh lagi...:D.. klu bleh rply komen ni..:)

syahirah ashar said...

dah beli kat bazar and dah pakai 3 kali. besttt :D

Blog Widget by LinkWithin