Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, June 3, 2011

Hadiah pertunangan dari Datin Amar

Wah kelas u'olls... tunang pon dapat hadiah...

memang Elia happy sangat sebab dapat hadiah yang paling comel dari seorang insan yang sangat comel. Cik Amar Amirah kita or saya suka panggil dia Datin Amar. hehehe.




Nak tahu apa hadiahnya??


Hadiahnya ialah dia telah menukarkan gambar di bawah ni....





kepada sebuah Dollydie yang super duper cute like THIS!!!






AAARGGGHHH......COMEL KANN?????



Datin Amar kita ni memang talented giler dan i loooovee all her work. tengok je lah blog dia pon dah super duper cute..


NOW you can get YOUR OWN CUTE DOLLYDLE by booking with Datin Amar kita ni dekat

The Dollydle's Cottage ni. Harganya sangat berpatutan dan hasilnya u wont regret.
worth every cents!


Let say u request u nak dolly a guy - dressing in keeper's jersey and the girl dress as a student at the same time a blogger...





then u dapat this cute dollies... tak ke comel nak mampos!!??


So TUNGGU APA LAGI??

GET one NOW!!

Untuk buat tempahan boleh terus click kat SINI


35 Surat Layang:

.m y z. said...

serious comel gilaaaaaa T___T

Shu Shinju said...

so cute !!!!!!!!

Saya Punye said...

cute! nk grab la 1...

Saya Punye said...

cute! nk grab la 1...

ohh ddy said...

comel! :)

Ros Anisza said...

memang super duper cute!!!

azam said...

wah cantik .....surely talented....saya suka²....cantik...boleh tolong buat 1 untuk saya datin??

Ejat said...

menarik gk DOLLYDLE ni..hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhh cutenyer.. Auntie pun nak tempah le.. Err org tua2 kene ke kalau buat benda ni ek.. hehehehe

isyam mirah said...

comel...adcctd kt blog ni..hooho...

Misz Emiylia said...

Wahh, serius COMEL! ternyata saya suke dua2 gambar tu! SOO CUTE laaah! :)

ceq mas said...

hahaha comel gle

Najlaa 'Aqilah said...

OMAIGODDDDDDD! comelllllll ^__^

NOOR FATIN said...

bertuahnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! nak jugak la, suka!! hehe

misZ lipsTick said...

kak ya ,,
walo un dollies ur klihatan cute , ,
p kak ya lg cute dri dollies 2 ,,
hehe . .

cik nur said...

haish comel jaa nampak mcm sebijik plak tuh ttba mcm nak order jer rasa nie :)

Rozuan Ismail said...

comel gila =)

Noor Idayu binti Azmi said...

baru tau pasal blog ni, cheit -.-"

InaSazlan said...

COMELLL!!!!!

Dea said...

comella..... :P

Adibah Ramlee said...

BAPAK comel!haha

M Zamri said...

nampak menarik hehehe...

anaztasias nora aira said...

comeyyyyyyyyyyyyyyy salam kenal b2b :)

http://norapurplebridez.blogspot.com

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.COMELNYAAA KARTUN TU.KIDNAP T :D

Izyan Masri said...

ANYONYONYO.COMELNYAAA KARTUN TU.KIDNAP T :D

Aida Azryn said...

wah cute!! n.n nak tempah la 6t..

shera haifa said...

wah cntik sngt2

awan[is]cloud said...

wahhh, cantek la....! switt .

kak elia try baca komen kat cni http://kelantanfa.com/info-tiket-final-piala-fa-2011-di-stadium-bukit-jalil/ . sape ntah la nak jadi encik apex tu . huuuu~

RiyaNni said...

cantik sangat2...so cute laa

http://sweethoreezon.blogspot.com/

Munna Ibrahim said...

congratulationss... Hope ur engagement will be continue until both of u get married.. InsyaAllah :)

MamaEma said...

comel sesangat...dah lama cari ni..nak terjah ke sana la...

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel sangat!!!

Katak Puru boleh dimakan???"
Perhatian Semua Photographer Amatur dan Profesional | ENPC’11"

ayu said...

so cute... mmg kawan awak tu berbakat betul..

ayu said...

soo cute... mmg berbakat la kawan awak tuh (Datin Mar)..

jujur said...

comel gle doldies ni :)

Blog Widget by LinkWithin