Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, June 26, 2011

Lepas tunang, kami dilanda gossip Media

tak sangka pula wajah kami boleh layak masuk majalah hiburan yang terkenal macam majalah media hiburan ni kan.. masuk dalam ruangan TOP 4 hottest gossip lak tu! gossip ke?


apa-apa pon memang tak pernah terjangkalah dek akal ni muka dan cerita kami bakal terpampang di majalah hiburan camni.. tajuk depan(front page) pon dah agak panazz gituw.. hehehe..



untuk melihat semua "featured" Elia dalam magazines and Newspaper, sila klik di ruangan "Elia @ Media" kat bahagian pages ni..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

23 Surat Layang:

Lynn Matata said...

best ape :)

efa nur said...

waahh...bestnye..popular gituu..:)
semoga hubungan kalian kekal hingga akhir hayat :)

Jom Terjah Sini :)

hakamah hamyadi said...

tajuk front page mesti kena panas nak tarik minat pembaca..heheeh

ishiko said...

pamess ames dah, hehee ^^

KuNanGKuNanG said...

popular...:)

Cik Kamoo said...

waaaa best la masuk mag!!

dan paling best "dia semakin romantik" heheheheh

cmulutlazer said...
This comment has been removed by the author.
cmulutlazer said...

so sweet...u go gurl...hepi for both of u!!!

Hayati Buya said...

Elia, baik awak cecepat kawen. hihihi

Nina Mazlan said...

elia gmbr kartun kat sebelah sgt comel.nak nak! ^^

che-a/atiah said...

akak semakin terkenal.hee

Mohd Sukur Ibrahim said...

best giler..elia dah macam artis skrg...sudi kwn ngn kita lg ke?hehe

Miss Marquis said...

hey, am i noob or what?
baru tahu U DAH TUNANG. OMG.

btw elia, im ur new follower (:
congrats for you n fiance.

naz & sya said...

hoho. rezeki tu namanya elia! semoga berbahagia !

ShashaCatering said...

Tahniah dapat berada di muka depan majalah gitu.
Saya pun nak laa...

Nuraziah Baharim said...

untung anda :)

Ash Burn said...

memang kompem jadi artis lepas ni
follow aku kat kekbatikcoklat.blogspot.com

PapaComelBulat said...

wah.xsabar nak tgu cik elia n incik mia kawen.msti lg pemes nt.

aten said...

baru je lepas tengok video abg apex kat setelkawin..so sweet la akak berdua..cam nak carik jugak bf pemain bola..hehe..semoga hubungan akak n abg apex kekal selamanya..:)

MENJ said...

Congrats to the both of you. Kirim salam saya kepada tunang anda.

- MENJ
ibnjuferi.org

Che Sayzzuwan said...

romantiknya...=)

mr green said...

orang nk tengok apek je
sebab kitorang minat apek
apek sahaja

ana_dealova said...

caya laah!~ :)

Blog Widget by LinkWithin