Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, June 18, 2011

Rezeki Tunang



Alhamdulillah... syukur kehadrat Ilahi atas limpah rezekiNya yang tak terhingga..

dalam minggu ni sahaja terlalu banyak berita gembira yang saya terima.

banyak lamaran dan tawaran baik dari pihak-pihak tertentu yang pastinya gilerbesttahap gabanpunyetakhengat!. I'm so overwhelmed with gratitude of all the generous offers. I'm absolutely feeling head over heels right now.\(^^,)/

For the first time i was offered a sponsored post from Nuffnang which it only requires me to create a post meanwhile the payment is in 4 digits sums and for time to time i got offers from a number of people for few things which i can't reveal just yet.

OMG OMAIGOD..the best part, saya dapat tawaran dari editor sebuah majalah untuk tampil sebagai salah seorang penulis tetap untuk majalah mereka. i got my own column(s)! they said they like my writings so they offers me to send an article every month and the super duper best part is i will be paid for each article every month!

yup...i know..i know.. korang mesti nak elia spill it out in details about the offer rite? but too bad saya tak boleh lagi sebab benda ni still dalam perbincangan dan belum boleh release lagi.. serious memang saya tak sangka dapat offer macam ni. bersyukur sangat-sangat.. dan pastinya i got u guys to thank for..

TERIMA KASIH BERIBU RIBU LEMONADE la kepada pembaca setiaku semua.. Sayang korang semua!! tanpa sokongan dan doa korang, Elia takkan sampai ke tahap ni. Semoga Allah sajalah yang membalas jasa baik kalian ;)


P/S: Korang..korang.. apa agaknya nama sesuai untuk column Elia nanti ek? bagi idea sikit leh? :p

56 Surat Layang:

Hazwan Hakim said...

wah..tahniah amy! :)

mizzkechique said...

alhamdulillah..tahniah... :)

Noni@Noraini said...

kalo dah popular jgn lupa diri ok :-) chayok

Noni@Noraini said...

sukses ya!

.m y z. said...

wahhh tahniah! rezeki mencurah2 lepas bertunang ni kan. tahniah lagi sekali! buatlah nama jejariruncing :)

Fizyanz said...

hi elia!!!

1st time duk komen kat sini. Haa.. I eksited sgt tgk both of u dlm mjlh HARMONI. Ada pic u bertunang jugak... Comel sgtttt

Elia Si Jejariruncing said...

tq guys.. apa nk lupanya? xde maknanya popular..bkn artis pon ;)

Alysha Nur syahirah said...

cayok2 !! :) tahniah ...

nurhidayah zukfily said...

tahniah elia...

nurhidayah zukfily said...

tahniah elia...

~CahayaDinie~ said...

...tahniah elia..harap elia terima lar tawaran dan lamaran tuh erk..xsabar nak baca entry elia tuh..nama yang seswai tuk colum elia??aper erk...hummm...bagi lar nama yang ada kaitan ngan jejariruncing erk..boleh bagi email add elia x??dinie ada sikit pertanyaan lar..if u dont mind lar..

Ticer Syah said...

congrats cik elia :) smoga dimurahkan rezeki terus menerus dan gunakan peluang yg ada sebaik mungkin .. u kenduittt!!!

nuhara said...

tahniah kak elia :)

.m y z. said...

kak elia, saya jumpa url blog ni dalam senarai blog yang akan dihacked. uish, menakutkan T__T

http://www.gengblogger.com/apollo.txt

shera haifa said...

alhamdullilah.. tahniah

NOOR FATIN said...

tahniah! guna je nama blog ni, jejari runcing elia. ehehhe

Miss Xyz =) said...

wow! bestnye.. syukurlah.. x sngke blogging sje2dpt twrn camtu.. congrats..

Whyss White Pastella said...

tahniah...!!
I'm also one of de fans who luV 2 read ur entry kak Elia..
=)

waalllaa! said...

tahniah elia!! ni kena belanja la oghe mache pulop nie..

miwwa J said...

jejari runcing lah! nice gila =)

MerLe said...

tahniah elia~

emmm.. klu bleh kekalkan nama jejariruncing.. sbb nama tu dah cam sinonim ngn elia.. baca je nama colum, konfirm semua akan tau tu tulisan elia

Najlaa 'Aqilah said...

Mrs KFCM! haha comell kn

Qhaifa Nur said...

tahniah itu dnamakan rezeki..smoga berjaya

(follower qhaifanurin.blogsot.com sbb i dah follwer u)

kisah aku said...

jejari runcing lah dah tu memang sedondon dgn u...hehehe

Ibnu isa said...

best kn dh tunang.. mcm2 rezeki.. ini sorg lagi bertunang.. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/bakal-menantu-perdana-menteri.html anaknya PM

LaLaLovy said...

hei elia. better u tukar password blog u because blog u ada dalam senarai blog yang akan di hack. for more info, click here. Ctrl+F then masukkan link blog u. http://www.gengblogger.com/apollo.txt

DIYA said...

congrats kat elia... bout tajuk article tu letak la sempene name ur blog like .m y y. tu said...
hope u'll succes

.fariza. said...

nama fahmielia lar kak elia.
tak pun guna lar jejariruncing sempena blog ni.

btw, tahniah, tahniah, tahniah. :)

syud said...

wahhh..alhamdulilaahhh..

tahniah akak rezeki tuu..jgn lepaskan...


bangga encik apek nt kan..

hmm..nama ekk?
rasanya patot kekalkan la jejariruncing tu..

sesuai sgt dah ngan kak elia hehe...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wowwww.. congrats Ya.. Auntie tumpang gembira... =)

@namaakulynn said...

tahniah.rezeki melimpah ruah. ;))

Aida Azryn said...

wah! tahniah kak! :)

ShashaCatering said...

Tahniah Amy, and all the best to you ;)

Noni Safuani said...

Good luck girl! All the best ^^

i.S.m.A~n.A.d.i.A said...

kekalkan jejariruncing utk column tu nnt ;-)

Ejat said...

wah,,bertambah-tambah rezeki la kn ble dh bertunang ni..congrats

FIRDAUS HUSAIN said...

tahniah..tahniah...jaga en abe mi molek2

ULtradya said...

im wondering....kalau dh menulis untuk magazine nti...ada msa lg ker berblogging???sedih la kalau dh xda entry br...huhuh...but, congratz tauuu

kelipkelipchumel said...

kolum cik jejariruncing lah. :)

D'Alia Gallery said...

wahhhhhhh! tahniah elia...

Manismadu84 said...

tahniah di ats pertunanagan..akk doakan bahgia hingga ke syurga...sudi2kanlah follow blog akk k...kalau elia follow pasti gempak blog akk.akk harap sgt2...tqvm

naz & sya said...

gempak la!

Shykin Moksen said...

tahniah elia..!!
we all support u all the way!!
good luck k.!

cadangan nama columen should be campuran MIA + ELIA la of coz kan..

bangga dgn u beb!!.

MyLara Sarah Cullen said...

tahniah Elia... rezeki melimpah ruah yer..

cadangan utk column elia tu.. TINTA JEJARIRUNCING..

mcm yg lain2 ckp kt atas2 tu, elok dikekalkan nama jejariruncing tu.. :)

all the best!

alidamahmod said...

Assalam Elia,

Tahniah...walaupun akak tak tau in detail apa yang elia dapat tu... but rezeki datangnya dari Allah... moga terus sukses akak doakan...

Zallyna said...

wah...congrate...baru rezeki tunang dah melimpah ruah...blm rezeki kawen...

neway...
sajer nak bagi suggestion tahuk column nanti...

"Elia : Dibelakang Tabir"

heheheheh!!!!!

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

wow, tahniah elia, syoknyer dengar... memang rezki. belum apa2 kerja dah cari ..wah susah nak dapat tawaran macam ni zaman sekarang yang ekonomi tak berapa nak up lagi ... rasanya disebabkan followers yang beribu lemon tu kot yg buatkan elia ni ada byk pengaruh... dan semestinya sebab ur MIA... hehehe amik jgn tak amik...
amy pengantinbudget2

Ibnu isa said...

lama kak amy xupdate.. jgn ckp kena godam.. tertunggu-tunggu update kak amy..

KhaiZa said...

Tahniah...

dd.hasnidar said...

congrats elia.

ala,pakai je nama JEJARIRUNCING.
kan dah best..

Adylia Qarissa said...

tahniah..nie baru rezeki bertunang, kalau dah kawin nanti dapat rezeki apa agaknya?? jom sama2 berangan...hihihiii

Paiz said...

huuhuh bertuahnya.. tu la dinamakan rezeki kan~


Aku Seorang Blogger

Puteri Nuur At-Terawis said...

Ruangan Bersama 'AImie Harmelia' would be nice :)

Myra Arshad (: said...

alhamdulillah. untunglaaa akak :)

Hazlyana Duang said...

"Jejariruncing Elia" cadangan dari saya..:)

Che Sayzzuwan said...

Tahniah...=)

Blog Widget by LinkWithin