Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 19, 2015

3 Krim Berguna Melawan 7 Tanda

Sedar tak sedar, Elia dah menjangkau umur 26 dah tahun ni. tahun depan(which is in less than 1 month), dah masuk usia 27 tahun. 

Bila dah makin meningkat usia ni, cara penjagaan kulit pun kena la selari. dah tak boleh pakai produk yang sama masa umur awal 20-an dah. sebab kondusi kulit kita pun dah lain.
Tambahan pula dengan keadaan cuaca sekarang yang kejap panas, kejap jerebu..  kejap musim hujan. bila kita selalu terdedah dengan penghawa dingin pun akan jejaskan keadaan kulit kite yang akan menyebabkan keluar tanda-tanda penuaan seperti kedutan, warna kulit tak sekata, dan macam macam lagi. 

Akhirnya, Elia bertukar kepada Olay Total Effect. yang dulu Elia selalu nampak Mak dan Auntie auntie Elia pakai. Now, it's my turn to try it.


Terbaru adalah 3 produk ni : 


First, Olay Total Effect 7-in-1 pore minimizing CC cream SPF 15

 

Elia memang ada masalah pori yang besar. so memang jarang la pakai foundation or bedak yang tebal sebab nanti senang tumbuh jejer(jerawat). tapi bila ada CC cream Olay ni bole la berangan sikit nak melawa. dah bole pakai CC Cream yang siap ada SPF 15 yang sesuai sgt dipakai masa musim panas cam sekarang ni.


 




Satu lagi produk Olay yang saya suka Olay Total Effect Day Cream yang boleh melawan 7 tanda-tanda penuaan.


 

kesemua tujuh-tujuh tanda penuaan yang Day Cream ni boleh cegah ada tersenarai kat belakang kotak.



 
 sedap bau cream dia dan tak berminyak. Best je pakai

 


 

Satu  lagi produk yang best dari Olay - 
Olay Total Effect Anti-Aging + Fairness Cream

 


Comel botol dia. Bau pon wangi. Best~!



3 awesome produk dari Olay ni memang tersusun cantik kat "my dressing table". comel je. hehehe

bagi korang yang nak cuba pakai produk Olay ni senang je. produk ni memang mudah didapati kat mana-mana farmasi. 

Sepanjang bulan Disember ni juga ada special promosi untuk produk Olay ni di farmasi Guardian berdekatan.



2 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

nampak gayanya...Fida pun nak kena pakai olay..dekat mata mcm nak muncuk kedut2 dah.huhuhu..tahun depan baru 28 ooo..sedih

Opah Vogue said...

Tq elia sebab berjaya membuatkan hati bergelora nak membeli Olay Total Effect Day Cream & Olay Total Effect Anti-Aging + Fairness Cream! <3

Blog Widget by LinkWithin