Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 19, 2015

Pop up Greeting Cards yang super duper CUTE



Assamualaikum,

Dari dulu Elia sangat kagumi orang yang creative ni. yang pandai buat kraftangan dan benda-benda yang artsy or DIY.

Memang sejak azali lagi Elia tau my mom ni suka buat benda-benda kraf-ty. tapi bermusim la.
dia pandai menjahit, buat cross stitch, mengait, dan macam-macam..

Memang dari dulu kalau nak bagi card kat orang, minta bantuan Mak. hahaha..(sebab tulisan saya pon macam cakar ayam. apa lagi bile buat kraf ;p)

tp one day, my mom cakap dia sekarang buat pop-up card and take orders for custom-made.

mula-mula ingat biasa biasa je.. tapi..





ternyata tanggapan saya meleset bila tengok hasilnya...

bawah ni antara koleksi custom-made greeting cards dia buat for her lovely customers..

 
 






 Siap ada yang boleh letak pic sendiri lagi!


Selain kad, dia ade juga buat bookmarks. khas buat peminat novel. like herself








untuk Christmas pon ada


Masa birthday Elia pon i got this super cute and adorable card. all my fav things ada dalam tu.. so thoughtful






Si kecik Aisyah Amani ni pun suke the pop-up card Mak Nani made for her 1st birthday..


Buat korang yang suka juga pop-up card macam ni, 
bole lah check out her blog - My Worth Buying Shoppe



Buat yang nak beli terus ready-made or nak belek sendiri pop-up card ni, SABTU dan AHAD (19 &20 hb December 2015) ni korang boleh ke Time Square dari 11am-10pm for more choices of cards and bookmarks!

Handcraft Bazaar @TS
THIS WEEKEND
19&20 dec 2015
11am-10pm
2nd floor east @ times square KL
Booth #1
Near BOAT NOODLE
below OLDTOWN & TAIPEI STREET







Buat yang nak kawin or tunang and looking for a handmade hand bouquet by Closet of AmyAmy , pon boleh ke sana..


Elia juga akan ke sana esok (Ahad). kalau nak jumpa boleh la datang ye!

#handmadepopupcard #Myworthbuyingshoppe #

2 comments:

Diya Hanun said...

alahai comelnyaaaa..tp sy tak pandai lah nak buat..huhu

Tomodachi said...

Cantiknyaa. Sgt kreatif

Blog Widget by LinkWithin