Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 17, 2015

Sebab saya happy, saya nak buat segmen! ;)




Alhamdulillah.. Syukur

Harini Elia dapat satu berita yang sangat menggembirakan.

Tapi terlalu awal untuk dihebahkan. Insyallah sampai masanya akan saya ceritakan..

So.. disebabkan saya sangat happy, nak buat segmen blog walking lah! hehehe

Bagi yang tak tahu apa tu segmen blog walking, segmen dimana saya akan promote blog link korang untuk semua pembaca terjah. bole cuci cuci mata dan tambahkan kenalan. nak tambahkan followers and reader yang menyinggah ke blog korang pon boleh...

Nak join?

Kali ni simple je rules dia.. just 

tekan butang "share to facebook" macam yang dalam bulatan merah kat bawah ni..


Lepas tu korang just perlu buat entri simple untuk ajak pembaca korang join segmen ni.. 



Selepas selesai publish entry tu, sila copy link entri anda tu dan pastekan ke ruangan komen saya(dalam entri ini).


ITU SAHAJA! then saya akan promote link blog korang dalam entri seterusnya..

Dah.. tunggu apa lagi, jom join segmen saya yang simple ni..


33 comments:

HANIEZAFRI said...

Dah join.. meh la lawat blog kite --> http://honeyberbicara.blogspot.my/2015/12/jom-join-segmen-blogwalking-jejari.html

Sally Samsaiman said...

http://www.sallysamsaiman.com/2015/12/kak-elia-si-jejariruncing-buat-segmen.html

yaya cendana said...

https://www.facebook.com/GwiyeounKeAi

da join...hihihi

www.yayacendana.com

yaya cendana said...

oh ya, saya da follow siinii

Eintan Nurfuzie said...

cik en join

http://www.nurfuzie.com/2015/12/jejari-runcing-buat-segmen-blogwalking.html

Liyana said...

Liyana join sekaki ye . hihi
http://quebecity.blogspot.com/2015/12/jom-join-segmen-blogwalking-by-kak-elia.html

JAMIL HASHIM said...

JM join akak

http://jmbelog.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Azwar Syuhada said...


Azwar join!

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2015/12/blogger-jejariruncing-aka-kak-elia-buat.html

Meeniey Sykes said...

saya join :) http://meenieysykes.blogspot.my/2015/12/mari-join-segmen-elia-si-jejari-runcing.html

Syafiqa said...

I'm in! :)

http://luvme0w.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-jejariruncing.html

nur sabrina said...

Kita datang join your segmen ye ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-elia-si.html

sya mimie said...

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

join sama.. :)

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

Fida join sini.
http://iampiegirl.blogspot.my/2015/12/jejaring-runcingsiapakah-jom.html

Cik Cahaya Bunga said...

saya join jugak..

http://erinndryana.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-cik-jejari-runcing.html

Karimah Zulkafali said...

http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/blogger-elia-sebab-saya-happy-saya-nak.html

Riana LittleCuties said...

Salam Elia, saya Fiza "glup" telan air liur...

saya join ye segmen sempena awk happy nie ;-)

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/jejariruncing-siapa-kenal-dia-segmen.html

By Zura said...

Joined and followed,sis :) Btw, I'm Zura. Nice to meet you.

http://byzuranotebook.blogspot.my/2015/12/elia-short-sweet-assalamualaikum-w.html

Reena Kamarudin said...

dah join :)

http://reenakamarudin7.blogspot.my/2015/12/bila-elia-si-jejari-runcing-buat-segmen.html

Umie Yana said...

Salam.. sy join yer

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bersama-jejariruncing.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-by-elia-si.html

sofie adie said...

holla sis! saya join k?

http://yuhaadie.blogspot.my/2015/12/sebab-happy-saya-nak-join-segmen.html

Noor Akma said...

Join.... :)

http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Puan Wawa said...

salam dear,

wawa join ye..")

Nurul liyana syafiqah said...

assalamualaikum..iman join
http://beautifulofiman.blogspot.com/2015/12/segmen-blogwalking-by-jejari-runcing.html

emalin mohd said...

Join juga

http://emalinmohd.blogspot.my/2015/12/give-away-jejari-runcing-elia.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2015/12/segmen-saya-happy-bersama-jejari-runcing.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2015/12/segmen-saya-happy-bersama-jejari-runcing.html

aynora nur said...

Assalam dear,
Happy new year 2016!

http://www.mykarya.com/2015/12/jom-join-segmen-blogwalking-jejari.html

Mrs Yatie said...

yeah! PG sempat join ;)
happy blogwalking semua!

http://mrsyatie.blogspot.my/2015/12/jejari-runcing-blogwalking-segmen.html

Salina Johari said...

Sal join ya:

http://www.kisahpondokkecil.com/2015/12/jejari-runcing-buat-segmen-blogwalking.html

Keladi Ubi said...

Terima kasih daun keladi...dan salam perkenalan daripada saya...keladi join juga...http://www.keladionline.com/2015/12/ada-segmen-di-jejari-runcing-la.html?m=0

Anna Natahainz said...

Nk join gak..

http://jejariruncing.blogspot.my/2015/12/sebab-saya-happy-saya-nak-buat-segmen.html

Opah Vogue said...

Good Luck chuolls :D

Blog Widget by LinkWithin