Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 28, 2015

Hotel d Art Shah Alam. Boutique Hotel

Assalamualaikum..

Harini hari Isnin. Semua orang mesti agak liat nak gi kerja kan?
since dah bercuti agak lama. hehehe

Bagi saya lak excited nak datang kerja sebab nak jumpa colleague yang ambil cuti seminggu even before cuti panjang for Christmas. hehehe.. boleh plak rasa excited nak gi kerja sebab nk bergossip. hahaha.. perempuan kann.. biasalah!

dalam semangat nak gi kerja tu timbul juga semangat nak berbelog. sebab dalam cuti ni pon "blogging" pon cuti jugak. heeee


Dalam dok godek-godek draft posts, terjumpa gambar-gambar kat bawah ni.

Gambar masa Elia nak konvo time Diploma dulu. kitorang stay one night kat satu butik hotel kat Shah Alam ni. D'Art Hotel nama dia...




Bila sebut boutique hotel ni mestilah interior dia cantik-cantik. kita boleh pilih ikot mana yang kita berkenan. setiap bilik lain-lain design


Bilik yang kitorang ambil ni ada ala-ala New York style skit. cool!



Toilet pon cantek. even simple tetap cun


Rate bilik standard. tak ingat berapa tapi rasanya tak lah mahal sangat.
include breakfast dekat kopitiam bawah/sebelah hotel ni..



Agak agak kalau stay area Shah Alam, bolelah nak try stay hotel ni lagi. boleh try bilik-bilik lain pulak..

haisshhh.. hujung hujung tahun ni mood bercuti la semua kann... hehehe


4 comments:

Salina@IbuAqil said...

Assalamualaiku elia..
IbuAqil sggh sini..
Mmg monday blues sggh hari ni..
Apo nak dikato.. Hihi!
Cantik hotelnya ye..
Cuti sekolah kali ni x jalan kemana pn hubby bz manjang.. Huh!

ztie said...

memang semun lah rasa nak start keje dulu dah panjang sgt cuti ni. cantik boutique hotel tu. boleh lah try kalau melancong nanti

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

memang liat pun nak g kerja kelmarin sampai ambik unpaid la..

Elia Si Jejariruncing said...

@salina: waalaikumsalam kak.. hee.. nanti cuti2 lagi bole ajak hubby gi jenjalan. plan awal2 k? ;)

@ztie: mesti ramai yang rasa mcm tu jugak. almaklumlah lama dah bercuti kannn

@NurAfiqah: amboii kemain dia siap amik unpaid leave lg.. huntunglahh..hehe

Blog Widget by LinkWithin