Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 10, 2009

Award Pertamaku

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

- Tutusis. My sis aka Erin yang rajin tag saya

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

- birthday saya 18may ni!!
- seorang yang pemalu tapi bila dah lama kenal tak tahu malu.huhu
- kipas-susah-mati Prison Break
- kalau boleh hari2 nak buat blog
- tak makan daging
- tidur dengan handphone
- bela kucing tapi allergic...pelik kan?
- tak suka rempit tapi cite remp-it tengok jugak
- suke jogging tapi malas
- x suka org yg berlagak dan playboy

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
- HANIM, KECHIK, FARIHA, MARYA, FADILLAHZAKARIA, ANIS

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

No comments:

Blog Widget by LinkWithin