Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, May 21, 2009

Siapa nak kirim Irwansyah?? Sila..sila..


Dari aku mula bekerja aku dh set azam untuk kumpul duit sendiri
dan pergi bercuti di luar negara..
Walau dengan hanya menepikan RM 100 sebulan kini aku sudah bisa jadi jutawan...Huahahaha..gelak sakan nampak? takde la jutawan RM.. Rupiah sudeehh.. hehe

Excited bila apa yang dihajatkan bakal terjadi.. segala penat lelah bekerja skrg mcm terbalas la.. walaupon balas sendiri la.. abes nk harap siapa lak balas? Bile kite bercuti ngn duit poket kite sendri mmg kite akan rasa puas la.. walau pon tak la banyak mana pon duit tu.. yang penting kepuasan diri.. atleast bile org tanya

"eh ko keje ni ape je yang kau dah buat ngan gaji ko?"

kita pon dengan muka bangga sambil mengembangkan hidung leh jawab

" aku dapat la gak gi bercuti kat Jakarta 3 hari ngn duit yang aku simpan sendri taw".. perrgghh sumpah takbul.. takde la.. just rasa macam satu kepuasan la bile at last nampak juga something.. Experience.. Holiday... Shopping~!!

Aku, Pinky and uncle pinky akan berangkat naik plane KLM around 4.15pm on this coming Friday.. Kami akan bercuti dan bershopping sakan sampai la Ahad.. tak sabar rasanya nak jalan2 kat area Jakarta tu..

Ok la.. nanti dah balik aku update entri pasal my vacation there ok??

P/s : pening nak ingat pesanan sorang2

1 comment:

shidaradzak said...

hai..slamat shopind d jakarta..i pon dah g sana..mmg best shoping n makan nasi padang..nanti u g lah bandung,dari jakarta dalam 2 jam naik kereta..kat bandung shoping lagi syok..

Blog Widget by LinkWithin