Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, May 10, 2009

Ah sudah.. Merajuk pulak

Kat luar sana mesti ramai balak-balak yang hilang akan

camne nak pujuk awek anda tatkala merajuk.

mereka ni golongan yang kurang sensitif ni memang

agak kureng pengetahuan bab2 pujuk-memujuk ni.

Disebabkan Elia ni sangat baik hati, haha perasan seyh.

so saya bagi tips2 berguna bagi jejaka2 kebuntuan di luar sana. hehe


SENYUM
sebelum merajuk mesti start gadoh dulu kan? So, time dier tengah marah tu korang buat selamber jer senyum. Kalo boleh senyum tu biar lebar sampai ke telinga pun takper. Nescaya awek korang yang plan nak merajuk tu tak sampai hati nak marah atau merajuk ngan korang sebab kesian tengok muka seposen korang tu.


BUAT LAWAK
Hah! Yang ni korang kena tengok keadaan cuaca ataupun suhu dan jenis awek korang tu dulu. Jangan main rembat ajer. Tak pasal bertelur dahi korang. Kalau menjadi, silap awek korang yang merajuk tu terkekeh ketawa dek kelakar ngan lawak korang tu.

BELI HADIAH
Buat korang yang berkemampuan boleh ler cuba tip ni. Korang beli ler hadiah yang diidamkan oleh awek korang yang tengah merajuk tu. Kompem terus tersengeh dier bila tengok korang hadiahkan dier BMW 7 series. Ahaks!

HANTAR SMS/MMS/VOICE SMS
Ops! Jenis ni, korang kena buat bodoh dulu time dier tengah merajuk. Agak dier dah cool sikit, korang ambik enpon dan hantar la mesej untuk mintak maaf. Lagi bagus kalau korang selitkan lawak jenaka dalam sms/mms/voice sms korang tu.

BUAT BODOH
Kalo korang berani ambik risiko ditinggalkan, korang boleh ler try tip ni. Bila awek korang tu marah, korang buat bodoh, bila awek korang tu merajuk, korang tetap buat bodoh. Kompem awek korang tu fed up dan terus ok sebab takder sapa nak layan kerenah dier. Heheh!

MERAJUK BALIK
Tip ni paling berkesan dalam memujuk awek yang suka merajuk. Nak tau sebab apa? Sebab bila korang pulak merajuk dah tentu ler dier pulak kena pujuk korang.. Tapi kalo dier pulak pakai tip buat bodoh kat atas
ni, haku tak bertanggungjawab

2 comments:

lady_choice.blogspot.com said...

kelakar la ayt bwh skli tue....hahahahahahaha

Miss Jue said...

xsume gurlz fham haty llki..

Blog Widget by LinkWithin