Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, February 17, 2012

Elia featured di ruangan Ayu, Harian Metro










Salam Jumaat semua!

Alhamdulillah, akhirnya keluar juga artikel ni. lama juga penantian. Shooting haritu kalau tak silap hujung tahun lepas (2011). terkejut akaq bangun pagi tadi tengok dekat twitter ada orang twit pic di atas ni. rupanya artikel tu dah keluar. anyway thanks pada si gadis comel yang informkan tu ye. sayang awk ;)


Tajuk Sejuk dalam kepanasan tuuu.. hehehe.. memang tak sangkalah gambar kita sebesar gabak ni dalam paper tu. ingat gambar kecik-kecik je. *malu*



Foto


Tudung dan jubah koleksi OnlineHijab ni memang eksklusif dan terbaiklah! ada beberapa koleksi terbaru mereka Elia ada beli sendiri sebab kebanyakkan design koleksi diorang ni kite tak leh dapat kat luar. harga pon berpatutan. tak percaya cuba pergi sendiri ke butik mereka atau lihat saja kat website OHB ni sendiri.



Foto



Apa-apa pon dapatkanlah senaskah akhbar Harian Metro hari ini ye!


Foto







27 comments:

Nazri Hanafiah said...

hebat!

NANA... said...

cantik sgt elia nih....mmg langgan metro..xsbr rs nk blik nk bukk paper metro..hee..:)

.: iEyLa :. said...

u look gorgeous la dear.. :)
jap g nak trun grab paper satu..hihi

syirah_8920 said...

cantik awak.. tahniah dah berubah bertudung. hope awak tak merubah kembali menjadi yang seperti dulu.. anyway cantik sangat pic you berbaju merah tu nice je...

Umie Anis said...

tgk dh waktu sarapan pgi2 tdi... mmg lawOo ;)

MawarPutih said...

sweet!!!

Fahmi Piruz said...

Gorgeous. <3

MrS dOdOt_ShyG said...

heeee.. mmg dh bli srt kbr dh cik elia.. kamu sgt manis dear!! :))

YuSniZa said...

very nice!!

Adylia Qarissa said...

cantik berhijab :)

mrsid said...

cantik....

KhaiZa said...

cantiknya elia... suka sangat :)

B33HA B3n said...

elia kalau kena gaya mmg sangat2 gorjes, cantik.. ^_^

Andak said...

bestnyer, can you wish to me best of luck too! coz you are so lucky to me...Alhamdulillah!

Puan Gojes said...

cantik :)

http://puangojes.blogspot.com/2012/02/bertemu-dengan-elia-jejariruncing-yang.html

masyi said...

saya pon ada tgk kat harian metro pg td... =)

diarinadiaa said...

wahh!!!nak signnnnn~ hehe!!u nampak elegant la elia..cantik!! alamak!!tapi nampak da berisi sket jugakk..

MamaYatie said...

elia,congrates! tengok kat paper duk pikir2..sapa yer..nape cam penah tengok...hahaa

FiQa said...

comel, nak cubit2 pipi tu~

hihihi

~ s#a ~ said...

hi...

mcm da kurus la... hehe.. cantik kamu ;-)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said...

da step up! tahniah!! :@

Atiqah Razak said...

cantik ;)

Pink Lavender said...

makin mencurah rezeki elia sekarang kan...
alhamdulillah...untung masa blaja lagik dah pandai cari duit poket sendri...sejuk hati orgtua awak elia..

Puan Gojes said...

sweet ;)

http://puangojes.blogspot.com/2012/02/bertemu-dengan-elia-jejariruncing-yang.html

AkmaFaizal said...

tu la tgk metro hari ni..mcm pernah tgk je...skang dh jadi model ek...comel gak :)

Fid"s said...

gaya tudung menyerlah
mmmmmm....
nak ambil gambar bersama2 boleh
hehe

Miszz Miza said...

masuk paper lagiiii ..ngeee~

Blog Widget by LinkWithin