Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, February 27, 2012

Pernahkah semalas ini?


Pernah tak anda rasa satu hari tu malas sangat? rasa macam tak ada mood nak belajar, datang kelas pon semata-mata untuk tanda kehadiran je.

saya pernah rasa. baru minggu lepas. mungkin sebab otak dan badan penat, hari tu rasa malas yang tak terhingga.. sampaikan..


bila lecturer suruh salin soalan dari kertas tu..


what to know i did?



took out my camera phone. *snap*

then tulis kat kertas



hahaha.. ni dah tahap malas sangatlah nak salin soalan. tak pernah lagi sepanjang sem buat tapi hari tu memang rasa malas sangat nak salin soalan yang panjang berjela ni ;p

dah la kelas kat makmal komputer, berhawa dingin. member sebelah buka pula komputer.


haiishh.. dugaan.. dugaan..




p/s: jangan tiru aksi di atas ye ;p



10 comments:

beepahmad said...

sy pun ada time malas jugak . ~*
bila dah hbis belajar trasa mcm nak belaja pulakk . !

Cik Jan said...

haha so sweet aje camtu. teringat zaman uni dulu.

suke baca ur blog. meh la add blog saya...

http://chefarizancheali.blogspot.com/

Pn. Sheila@CC said...

dh mber sebelah tu on komp... apa lg elia post entry... hehehe... akak pun tengah merajinkan diri kat bilik, haduiiii kena study jugak... berapa minggu ni mmg malas sgt rasa...

ada x idea, suggestion nk bg rajin skit...

Lia Irdelia said...

memang pun..
ada masanya,
kita akan jadi malllllas sgt..
huhuuu

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

akak...
lame tak bace blog akak..
komputer kite masalah negare sikit..
hehe..
good luck yeah kak elia..
hopefully u can do ur best ye akak cantik...
heheeeee.. :)
and..minta jasa baik kak elia doakan kita dapat result yang terbaik+tercemerlang in my SPM 2011..
huhu..tengah menghitung hari and me so nervous!!!
doakan ye akak!!:)
terima kasih!!:)

CeriterakuHikayatkuDongengku ^_^ said...

akak...
lame tak bace blog akak..
komputer kite masalah negare sikit..
hehe..
good luck yeah kak elia..
hopefully u can do ur best ye akak cantik...
heheeeee.. :)
and..minta jasa baik kak elia doakan kita dapat result yang terbaik+tercemerlang in my SPM 2011..
huhu..tengah menghitung hari and me so nervous!!!
doakan ye akak!!:)
terima kasih!!:)

asyrafsuleiman said...

bhahaha.. serius akak malas.. muehehehe.. saya pun sama juga. kalo dah dtg mood malas,memang ler malas gila. Nak2 kena salin balik,hati kata malas,tangan pun malas nak tulis hehe kan kak?.. =)

Fatinnadiah said...

memang pernah....cuma ada time tu rasa tersangatlah nak marah...memang satu hari tu marah memanjang,saper buat hal je kena lah suara kuat saya ni...

Fid"s said...

hehe
teknik masa kini bila bermalasan-malasan

starr17 said...

saya selalu sangat wat camtu.
plus, kitorang budak2 sekolah.
kitorang snap depan whiteboard jer.
nasib baik cikgu tak nampak..
zaman dah maju, ye tak?

Blog Widget by LinkWithin