Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, February 16, 2012

Voucher Buku 1Malaysia


Dah lama sebenarnya dapat Voucher buku 1 Malaysia ni. Korang dah dapat belum? mesti dah dapat dah kan? boleh tahan gak azab nak beratur gi collect voucher ni kan? beratur pun tak macam beratur. punyalah bersesak-sesak.


saya yang kecik ni(tulah masa tecik takmau minum susu byk2 kasi tinggi) tersepit dikelilingi umat manusia yang besar dan tinggi tinggi jenuh saya mendongak untuk cari ruang bernafas. dah macam nyawa nyawa ikan dah. berpeluh peluh berlengas bau lak toksah cakap lah. wangggiiii sangattt! baru voucher rm200. kalau voucher rm2000 memang dah mati kena pijak agaknya den ni. hehe ;p


tapi setelah mengharungi detik detik sukar dan memenatkan, akhirnya...



Walaupun dah sem akhir, part 6 baru dapat. dapat pon dah nak penghujung sem, buku pelajaran semua dah beli. so nak beli apa lagi kan??



I've decided untuk beli alat tulis, dan buku untuk adik yang masih bersekolah. tu pon baru guna rm100. Lagi seratus nanti nantilah beli. tapi kena beli sebelum akhir bulan 3 ni lah kan.


korang yang dapat voucher ni beli ape? novel, alat tulis, buku motivasi atau benda-benda lain?? share lah sikit ;)


p/s: mula-mula dapat voucher dengar ada pihak nak beli voucher ni dan akan bayar rm180. nasib saya tak terpedaya. tak pasal-pasal kena tindakan kalau kantoi. ;p



16 Surat Layang:

Nurul Huda said...

Elia! Baru cakap psl voucher ni dekat blog post arini huhu :p Check this out if you still don't know what to do with the remaining rm100 ;)

http://ms-potatohead.blogspot.com/2012/02/sharing-05-mph-sale.html

ikha said...

sy g beli novel, alatulis & buku untuk adik2..sebab sy dh kat sem akhir bla dpt voucher tu..hehe :D
so, tggl rm50 lg voucher tu, xtau nak beli apa dh.. >.<"

Mimie said...

dh hujg sem, xtau nk bli bku ape dh..so, kita spend utk adik2 yg bakal amik pmr & spm tahun nie jela...

KhaiZa said...

ramainya manusia... tp macam dah sepakat la... kebanyakkannya pakai baju kaler merah... sebab nampak warna merah telah memonopoli suasana tu..

Zee Azie said...

huaaaaa... kite dh abis study 3thn yg lepas! huhu.. kalau la dpt baucer ni bahagianya.. boleh beli novel and buku motivasi la yg paling penting.. maklumlah baru pas kecewa setengah mati.. :(
harus baca buku motivasi.. huhuhu..
hari tu pegi kedai buku memang pjg barisan di kaunter.. jenuh nak tunggu.. padahal saye beli satu benda jer.. sampai2 je turn saye, org tu mintak baucer.. agaknya muke saye ni masih mcm student kot.. hihihihik :)

Diya Edhayaa said...

xdapat pn lg. xsbar nk shopping guna voucher.. ehe..

Soraya Fathin said...

eH.. nape elia kena beratur pjg,
Uitm kan??
Uitm shah alam x beratur pun..
#mungkin smua org dah ambik time awal2 voucher kluar kot.. hehe

pwincess Lov3y dOv3y said...

ahaha..banyak dihabiskan dengan borong novel jerk..:P

Elia Si Jejariruncing said...

bukan sepakat pakai baju merah.. mmg disuruh pakai sbb ada YB datang. buat perasmian

nurul afiqah said...

sye bli alat tulis jer ngan bku utk adik,, ;)

Liyana Aziz said...

alahai, teruja tengok semua spend stationery dgn buku, novel mag dgn voucher tu...

x dapat, sebab baru nak masuk study march ni... hope sempat!

MrS dOdOt_ShyG said...

hai cik elia.. ari nie i bli surat khabar metro.. ade pic u kat ruangan pesona anggun.. kamu sgt santekk dn sweet!! manis u bertudung dear.. :)))

http://dodotshyg.blogspot.com

::CIK LYNN:: said...

cik lynn ada rm50 lg...rm100 dh wat zakat kt adik2...hehe...xtau dh nk bli apa...nk rembat nvel, sah2 popular KB mall 2 xnk bagi...huhu

matahari said...

jeles.... kita dah abeh blaja bru ad semua nie :(

GBM said...

GBM bagi kat akak 1, lepas tu yg len beli alat tulis,paper ngan novel sebijik. ^_^

Profesor Princess Nabilah said...

salam kak elia...
erm semua pakat pakai merah yer...saya je x..saya pakai ungu hahaha.....
mmg sesak....hehe bru tau akk ad wt post ni meh sini bce di sini lak uitm mache..hehehe

http://bella0107.blogspot.com/2012/02/baucer-buku-1-malaysia.html

dan beberapa gambar semasa perasmian voucer bku tu diagihkn..

http://bella0107.blogspot.com/2012/01/moment-to-remember.html

Blog Widget by LinkWithin