Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, February 15, 2012

Valentine di Pizza Hut

semalam kan 14 feb, bersamaan dengan hari valentine. memang hari yang membahagiakan bagi saya dan kawan kawan

wah, sambut valentine ke dik non?

hehe. bukan bahagia sebab sambut valentine. tapi sebab sambut birthday my friend, bella yang harijadi dia jatuh pada 14 feb.


nilah si gadis yang baru masuk 21tahun semalam. dapat kunci kebebasan la kononnye.


mula plan nak buat surprise macam geng geng yang lain kena. baling dengan tepung, simbah dengan air, kena prank. tapi kalini kitorang bertamadun la sikit. lagipon birthday girl kita ni demam.

so untuk menceriakan hati bawa gi pizza hut untuk mengisi perut ;)

kebetulan haritu ada pizza khas for valentine bentuk hati atau heart shape. tapi kitorang tak amik pon set tu. ktorang amik set yang ada udang konon banyak melimpah ruah tu. sebab birthday girl tu hantu udang.. ikotkan ajelah ye

lepas gi pizza, alang alang dah sewa keta drive sampai kok lanas tu kitorang pon singgah la kedai ayam penyet. bungkus utk mkn malam. pergh memang hari yang membahagiakan lah semalam sebab perut begitu bahagia. perut selesa, si manja ceria, mama juga ceria! heheks..

yang paling penting kami tak sambut valentine ek. jangan memandai nak fitnah. tajuk tu saje je kasi gempak tapi nan ado je. buat pe lah kita nak sambut hari valentine yang pastinya bukan budaya kita. tak perlu nak sambut hari kekasih kalau hari hari kita layan kekasih kita dengan baik dan anggaplah setiap hari tu hari kekasih.;)


20 Surat Layang:

Cik Liza said...

Waaah..Besday 14 Feb huh! 2 in 1.. Mesti tiap kali nk celebrate kena booking tempat coz sesaing ngn Valentine..

arina abdullah said...

elia makin lama makin kurus ....kesan PB ek:)

KhaiZa said...

elia... semakin comel sekarang.. suka tengok :)

LegendOfPersia said...

makin bergaya cik elia skang naaa

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Love the new ELIA :)

Happy birthday to ur friend :)

FiQa said...

kak elia..hope kekalkan imej bertudung skrg...

menjadi lebih baik adalah sgt terpuji...biar ade org tu mesti menyesal tak dapat kak elia...hihihih

mal said...

hai elia..cantek la tudung yg elia pakai tu. syria ke? bgtau la beli kat mana. inner tu cantek gak...pls2..btw, happy belated bday to kwn elia..hehek

Baniey Alwie said...

betOl ... cumil laa kak elia nie ..

wanie mn said...

HB kat kwn kak elia :D

wanie mn said...

HB kat kwn kak elia :D

Liniey said...

cantiknya kawan Elia..senyumannya pun manis..:)

Eykqa said...

Terbaek larhhh..Kak Elia sentiase comel kan..sayang Kak Elia..

Shima Yahya said...

Kak Elia dah makin kurus . LAWA :D

misshannajr said...

baru nak marah elia kalau celebrate V-day..hehe..nsb baik tau.. :P

B33HA B3n said...

elia! kurus!

macam mana buat?

EG said...

hahaha. mesti seronok makan2.

mikamusz said...

Bestnya makan, dapat pizza, ayam penyet menyusul pulak.. Hv fun korang, enjoylah masa study, akak ni dah tua, teringat zaman belajar masa kat U. Memang seronok, tp tak dapat nak pusing balik, so tempoh haji hari mendatang

Nia Online Shop said...

http://niaon9shop.blogspot.com/
shawls online ;p

Elia Si Jejariruncing said...

cik liza: tulah.. kebetulan lak dia dilahirkan pd tarikh tu

arina & khaiza: laa.. xdelah biase2 je.. thanks anyway ;)

lagend of persia : ishk.. ni selekeh je kot ;)

Elia Si Jejariruncing said...

tq semua for the wish.. birthday girl pon wish tenkiu!

Blog Widget by LinkWithin